Κρέμα Χεριών Smooth Touch

Κρέμα Χεριών Smooth Touch

5210198005595
7,00 € Κανένας φόρος

Η κρέμα χεριών Smooth Touch δημιουργήθηκε με τα βέλτιστα δραστικά συστατικά για να φροντίσει, να προστατεύσει και να περιποιηθεί κάθε γυναίκα, να δωριστεί για ένα καλύτερο μέλλον για όλες & όλους μας.


Ας ενώσουμε τα χέρια μας με πίστη, αγάπη και ας δώσουμε δύναμη φωνάζοντας πως η έγκαιρη πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία!

Made in Greece

80 ml

338 αντικείμενα
Προηγούμενο
Κρέμα Χεριών και Σώματος MOULIN ROUGE 250ml
Κρέμα Χεριών και Σώματος MOULIN ROUGE 250ml
Επόμενο
Sugar Scrub & Foot Cream
Sugar Scrub & Foot Cream

Η Smooth Touch είναι η κρέμα χεριών που χρειάζεσαι!
Με UV φίλτρα & δραστικά συστατικά τελευταίας τεχνολογίας, ιδανικά για να χαρίσουν στα χέρια σου την φροντίδα που τους αξίζει!

Η κρέμα χεριών Smooth Touch, βοηθά στην ενυδάτωση και την θρέψη των χεριών ενώ παράλληλα βελτιώνει την όψη των επωνυχίων. Η πλούσια σύνθεσή της εμπλουτισμένη με Νιασιναμίδη, Ουρία, Άμυλο ρυζιού, Υαλουρονικό οξύ και Πανθενόλη, βελτιώνει ορατά την όψη της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα των χεριών ανακτά την απαλότητα και την ελαστικότητά της. H Smooth Touch είναι κατάλληλη για την προστασία των χεριών από την ηλιακή ακτινοβολία και τις επιπτώσεις αυτής στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα χαρίζει βελούδινη αίσθηση.

Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα στα χέρια, τα νύχια και τα επωνύχια σας. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως.

Δερματολογική Ελεγμένη.

Made in Greece.

5210198005595
338 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Συμμετοχή σε Προωθήτική ενέργεια
Να αγαπάς, Να στηρίζεις, Να νοιάζεσαι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Related Products ( 8 other products in the same category )