Bubble Bath Nail Trend

list In: Ιδέες

Tα lip gloss και τα vanilla chrome νύχια, τον περασμένο χρόνο κατέκτησαν επάξια την κορυφή των τάσεων φέρνοντας στο προσκήνιο τα μινιμαλιστικά μανικιούρ.

Αν και θα υπάρχει πάντα χώρος για πιο extravagant nail art τεχνικές και εντυπωσιακά nail sets, είναι σαφές ότι τα clean και πιο διακριτικά χρώματα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε την πιο πρόσφατη εκδοχή της τάσης που δεν είναι άλλη από τα Bubble Bath Nails.

Bubble Bath Nail Trend

Έχουν ήδη γίνει Viral στο TikTok, μιας και αποτελούν την επιτομή της αβίαστης κομψότητας και της απλότητας με μία girly διάθεση. Το bubble bath nail trend είναι ένα γαλακτερό, ελαφρώς ημιδιαφανές ανοιχτό ροζ χρώμα που κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα και μήκη των νυχιών.

Εμείς φροντίσαμε να βρούμε για εσάς τα ιδανικά ημιμόνιμα βερνίκια για να δημιουργήσετε τα πιο cool bubble bath nails και να ξεχωρίσετε!

ημιμονιμα βερνικια bubble bath

ημιμονιμα βερνικια bubble bath

ημιμονιμα βερνικια bubble bath

ημιμονιμα βερνικια bubble bath

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος