jkstarnails

Η Εταιρία

Στην JK, είμαστε πολίτες του κόσμου. Αγκαλιάζουμε όλες τις φιλοσοφίες του, με σεβασμό και ενσυναίσθηση, γιατί η γνώση και η εμπειρία είναι από τις μεγαλύτερές μας αρετές και τα πιο δυνατά μας στοιχεία. Ερευνούμε, αφουγκραζόμαστε και βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις τάσεις, για να μπορούμε να σας προσφέρουμε συνεχώς τη λάμψη που σας αξίζει.

Οι λεπτομέρειες δεν είναι ποτέ μικρές για εμάς, με αυτές σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας. Βλέπουμε μπροστά από την εποχή μας, γιατί θέλουμε να δίνουμε αξία στη μοναδικότητά σας και να καινοτομούμε. Οδηγός για έμπνευση, κάθε αστέρι που φωτίζει τη πορεία μας και κάθε νέο αστέρι που γεννιέται. Με εμπειρία, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό η JK είναι ένας αστερισμός όπου κάθε αστέρι του, είσαστε εσείς!

H JK αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής, καινοτομεί, σχεδιάζει και διαμορφώνει τα προϊόντα της, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις. Βρίσκεται πάντα δίπλα στις εξελίξεις. Αποσυνθέτει την πληροφορία, την οποία, με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει, μετατρέπει σε εκείνο το προϊόν, που είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες της κάθε εποχής.

Με εμμονή στην ποιότητα, και με ευαισθησία προς την κοινωνία,
Η JK γίνεται συνεχώς καλύτερη!

Τα προϊόντα

Gellie

Στον μαγικό κόσμο της Gellie, γλώσσα μας είναι το χρώμα. Με το χρώμα σκεφτόμαστε, Με το χρώμα νιώθουμε, Με το χρώμα επικοινωνούμε. Σχεδιάζουμε προσεκτικά την κάθε πινελιά που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και δημιουργούμε τον πίνακα που μιλάει στη ψυχή σου. Έχουμε εμμονή με όλα όσα χρωματίζουν τις ζωές μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές του ουράνιου τόξου. Η Gellie βάζει το χρώμα στην συναισθηματική σου ευφυΐα και φροντίζει να έχεις πάντα τον τρόπο να αναδεικνύεις την ταυτότητά σου.

Η Gellie διαθέτει τα χρώματα, το στυλ και κυρίως, την ανάγκη για μοναδικότητα και για διαφορετικότητα. Σε γεμίζει με τη λάμψη και τη χαρά της, σε ακολουθεί πιστά σε κάθε έκφανση της διάθεσής σου. Η Gellie σου προσφέρει τα χρώματα που θα αναδείξουν την ταυτότητά σου.

Jlac

Έχοντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο κλασικό στυλ και την μοντέρνα αισθητική, η Jlac είναι κοντά σου για να αναδείξει κάθε στοιχείο του χαρακτήρα σου. Φροντίζει την εμφάνισή σου και δίνει διάρκεια στις καθημερινές σου στιγμές, χωρίς να σταματάει να σου προσφέρει την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι. Δεν βάζει όρια στην καινοτομία, ώστε να χτίσει μαζί σου και να εξυψώσει το προσωπικό σου λουκ. Γιατί η ομορφιά προκύπτει από τη διάθεση και η δική μας διάθεση είναι το πρωτότυπο στυλ, η κομψότητα, η αυτοπεποίθηση και η επιτυχία.

Η Jlac διαθέτει, το στυλ, την κομψότητα, την αυτοπεποίθηση και την επιτυχία. Σε απαλλάσσει από το άγχος της καθημερινής ανάγκης για μία εμφάνιση που πρέπει να βαδίζει αρμονικά, καθώς τα προϊόντα της σειράς σου εξασφαλίζουν το απόλυτο look. Η Jlac είναι η αίσθηση της εμπιστοσύνης που θες στην καθημερινότητα σου.

Δωρεάν Εκπαίδευση

Αν αυτό που επιθυμείς είναι να μάθεις την τέχνη της περιποίησης άκρων, έφτασε η κατάλληλη στιγμή!

Η εμμονή μας για την γνώση μετατρέπεται σε σεμινάρια εκμάθησης. Τα προγράμματα των σεμιναρίων είναι ιδανικά για όσες/όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο του manicure-pedicure και της ονυχοπλαστικής.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή αγοράζοντας το ολοκληρωμένο κιτ με τα απαραίτητα υλικά σε προνομιακή τιμή. Τα κιτ είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να σας προσφέρουν όλα όσα θα χρειαστείτε για τα πρώτα σας βήματα.

Μάθε περισσότερα
dwrean ekpaideush