Μάθε την τέχνη της περιποίησης των άκρων από τους καλύτερους ειδικούς και γίνε ο επαγγελματίας του αύριο!

Στην JK star nails διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία και τεχνογνωσία γύρω από το επάγγελμα της τέχνης της ονυχοπλαστικής.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και γίνε ο επαγγελματίας του αύριο!

Τα Προγράμματα

σχολη-νυχιων

Manicure | Pedicure | Ημιμόνιμο

Διάρκεια: 2 Μήνες (80 ώρες)

Ημέρες Εκπαίδευσης: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:00-15:00

Η τέχνη του manicure pedicure κρύβει πολλά μυστικά τα οποία αποτελούν την βάση για ένα σωστό αποτέλεσμα. Σε αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα αποκτήσεις την θεωρητική κατάρτηση αλλά και την πρακτική τεχνογνωσία γύρω από την περιποίηση των άκρων. Περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εφαρμογή του ημιμόνιμου αλλά και όλα τα βήματα για την σωστή προετοιμασία του φυσικού νυχιού.

744€

+ Δώρο Σεμινάριο Nail Art + Δώρο Kit αξίας 60€

Μάθε περισσότερα

Manicure | Pedicure | Ημιμόνιμο | Gel | Acrygel

Διάρκεια: 3 Μήνες (120 ώρες)

Ημέρες Εκπαίδευσης: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:00-15:00

Θες να μάθεις μανικιούρ - πεντικιούρ, ημιμόνιμο αλλά και να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον χώρο της ονυχοπλαστικής; Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις τα πάντα για το μανικιούρ - πεντικιούρ, το ημιμόνιμο, καθώς και πώς να χτίζεις τεχνητά νύχια με Gel και Acrygel. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά χρήσιμα tips και να λάβεις συμβουλές που θα απογειώσουν την τεχνική σου.

Τιμή: 1200€

+ Δώρο Σεμινάριο Nail Art + Δώρο Kit αξίας 80€

Μάθε περισσότερα

manicure-pedicure
σχολη-νυχιων

Manicure | Pedicure | Ημιμόνιμο | Gel | Acrygel | Ακρυλικό

Διάρκεια: 3+ Μήνες (145 ώρες)

Ημέρες Εκπαίδευσης: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 10:00-15:00

Ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης για ονυχοπλαστική. Γίνε expert του επαγγέλματος μαθαίνοντας όλες τις τεχνικές καθώς και τα μυστικά του επιτυχημένου μανικιούρ και πεντικιούρ. Όλα μαζί σε ένα σούπερ ενισχυμένο πρόγραμμα μαθημάτων. Ξεκίνα από την αρχή με τα σωστά βήματα και κατέκτησε την κορυφή

Τιμή: 1488€

+ Δώρο Σεμινάριο Nail Art + Δώρο Kit αξίας 100€

Μάθε περισσότερα

Manicure | Pedicure | Ημιμόνιμο | Gel | Acrygel

Διάρκεια: 12 Ημέρες (60 ώρες)

Ημέρες Εκπαίδευσης: Κατόπιν συνεννόησης

Εάν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και αναζητάς ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης ονυχοπλαστικής, εδώ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Μάθε όλα τα μυστικά του μανικιούρ και πεντικιούρ αλλά και τεχνικές όπως ημιμόνιμο μανικιούρ, τοποθέτηση Acrygel & Gel, από καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου. Ήρθε η ώρα να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα & να αγγίξεις την κορυφή.

Τιμή: 600€

manicure-pedicure

Σεμινάρια


Έλα σε επαφή με μία εκπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχή στο πρόγραμμα

Δευτέρα-Παρασκευή:10:00-18:00
Σάββατο:9:00-16:00

210 24 67 104


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Είμαστε εδώ να λύσουμε κάθε σου απορία και να σε βοηθήσουμε σε o,τι χρειάζεσαι.

Όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας καλούμαστε να επιλέξουμε το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε. Σε αυτή μας την προσπάθεια, ιδανικά θα θέλαμε να έχουμε έναν άνθρωπο να μας δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν και να μας βοηθήσει να αποφασίσουμε την επόμενη κίνησή μας. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και δύσκολα, ειδικά όταν δίπλα σου δεν υπάρχει το κατάλληλο.άτομο όπου με εμπειρία και γνώση μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτήν σου την προσπάθεια.

Με γνώμονα το παραπάνω, σκεφτήκαμε να λύσουμε κάποιες βασικές απορίες σου όσον αφορά το επάγγελμα της ονυχοπλαστικής, να κάνεις τα πρώτα σου βήματα και να μάθεις αυτό που αγαπάς και νιώθεις ότι σου ταιριάζει, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Φυσικά και μπορείς ακόμα και αν δεν έχεις πιάσει ποτέ στο παρελθόν ούτε ένα μανό στα χέρια σου. Το επάγγελμα τη ονυχοπλαστικής δεν προϋποθέτει προηγούμενες γνώσεις. Είμαστε εδώ για να σου μάθουμε τα πάντα από την αρχή.
Ένας αληθινός επαγγελματίας, κατανοεί και εκτιμά τα βασικά της τέχνης του και των δεξιοτήτων του, δεν σταματά ποτέ να εκπαιδεύεται και θα καταφέρει με τον καιρό να ξεχωρίσει μέσω της δουλειά του. Θα είσαι καταξιωμένη αν μέσα από σκληρή δουλειά, προσπάθεια και μεράκι καταφέρεις να γίνεις η “αγαπημένη” τεχνίτρια κάθε πελάτισσας που θα εμπιστευτεί την αισθητική των άκρων της στα δικά σου χέρια. Εγγύηση θα αποτελέσει η επαγγελματική σου κατάρτισή γι' αυτό και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να επιλέξεις μια σχολή που θα σου δώσει όλα τα εφόδια και τα “εργαλεία” ώστε να μπεις δυναμικά στο χώρο.
Μέσω της συγκεκριμένης εργασίας θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πολύ καλό εισόδημα, υπό την προϋπόθεση να ασχοληθείς εντατικά με αυτή, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευχέρεια να είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Ωστόσο για να πετύχεις και να εξελιχθείς επαγγελματικά απαιτούνται και πολλές θυσίες. Η συνεχής προσωπική εξέλιξη και εκπαίδευση, θα καθορίσει την επαγγελματική πορεία σου στον χώρο ενώ ο εφοδιασμός με όλα τα απαραίτητα υλικά θα σε βοηθήσει στο έργο σου. Τέλος θα πρέπει να γνωρίζεις από πριν ότι οι απαιτήσεις του κάθε πελάτη είναι πολλές, άλλωστε όλοι διαφέρουν μεταξύ τους, ενώ η υπομονή μαζί τους κρίνεται απαραίτητη αφού είναι ίσως ο πιο καθοριστικός παράγοντας που θα συμβάλλει στην επιτυχία σου.
Γιατί μέσω τον ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων των σπουδών μας και του εξοπλισμού μας, έχουμε προσέξει κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε κάθε σπουδαστής μας να βγει από την πόρτα μας όχι μόνο χαρούμενος, αλλά και πλήρως ικανοποιημένος από την εμπειρία του.
Με κάθε εγγραφή σου παρέχουμε ό,τι θα χρειαστείς από εξοπλισμό και προϊόντα δωρεάν. Επίσης ένα κιτ με προϊόντα της εταιρείας JK star nails, θα γίνει δικό σου με το πέρας του προγράμματος ώστε να έχεις τα βασικά υλικά για το νέο σου ξεκίνημα.
Επιπρόσθετα, μια έξτρα έκπτωση έχει οριστεί για τους σπουδαστές μας που θα αφορά σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Βρείτε μας

Nail Academy by JK star nails | Περιστέρι

Τηλ: 210 5786 651 | Email: peristeri.starnails@gmail.com