Πως να διαλέξω φρεζάκια?

list In: Τεχνικές

Η JK star nails είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σου, όλα τα μυστικά!
Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος για την επιλογή των κατάλληλων φρεζών?

1. Φρεζάκια και Χρώματα

Τα χρώματα στα φρεζάκια είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψιν, μιας και κάθε χρώμα διαφοροποιεί την σκληρότητα – τραχύτητα.

Κόκκινο

Πρόκειται για το φρεζάκι με την μικρότερη τραχύτητα, ιδανικό στο μανικιούρ για μαλακές και ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς και για ταλαιπωρημένα νύχια. Αναφορικά με το κατέβασμα του υλικού στα τεχνητά νύχια, το κόκκινο φρεζάκι είναι το λιγότερο ενδεδειγμένο μιας και λόγω της χαμηλής τραχύτητάς του δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό. Μπορεί όμως κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί στη διαμόρφωση ενός τεχνητού νυχιού κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

χρωματα στα φρεζακια

Μπλε

Το μπλε είναι το πιο αγαπητό φρεζάκι, δεδομένου πως η τραχύτητα του είναι μεσαίας τάξης. Το χαρακτηριστικό του αυτό το καθιστά ιδανικό για πολλαπλές χρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, μία nail artist μπορεί να το χρησιμοποιήσει τόσο στο μανικιούρ όσο και στο κατέβασμα αλλά και την διαμόρφωση του τεχνητού νυχιού με ευκολία. Συμπληρωματικά, ελαφρώς τραχύτερο είναι το πράσινο φρεζάκι.

χρωματα στα φρεζακια

Μαύρο

Το συγκεκριμένο φρεζάκι είναι το τραχύτερο της κατηγορίας του και επιλέγεται κατά κύριο λόγο για χρήση σε πεντικιούρ, σε περιπτώσεις σκληρών επωνυχίων ή σημείων με υπερκεράτωση. Επιπλέον είναι ιδανικό για σκληρά υλικά όπως το ακρυλικό σε περίπτωση κατεβάσματος ή αφαίρεσης.

χρωματα στα φρεζακια

2. Φρεζάκια και Υλικά

Το υλικό στα φρεζάκια είναι εξίσου σημαντικό με την τραχύτητα τους, γι’ αυτό πάμε να δούμε τα πιο δημοφιλή υλικά και πως εξυπηρετεί το κάθε ένα μία επαγγελματία τεχνίτρια.

Φρεζάκια Diamond

Τα φρεζάκια της συγκεκριμένης κατηγορίας αποτελούν την top επιλογή των επαγγελματιών για χρήση σε μανικιούρ, πεντικιούρ, αλλά δεν ενδείκνυνται για το κατέβασμα των τεχνητών νυχιών παρά μόνο για την λείανσή τους.

φρεζάκια νυχιών diamond

Τροχολιθάκια

Τα φρεζάκια αυτά ενδείκνυνται μόνο για μανικιούρ και πεντικιούρ και θεωρούνται ιδανικά για το βέλτιστο αποτέλεσμα λείανσης των επωνυχίων. Καθώς η χρήση τους περιορίζεται στην επιδερμίδα και όχι στην ονυχιαία πλάκα. Τέλος ένα τροχοληθάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για λείανση της περιοχής του δακτύλου.

Δες μερικά τροχολιθάκια

φρεζάκι τροχολιθάκι

Κεραμικά Φρεζάκια

Τα συγκεκριμένα φρεζάκια διατίθενται σε πληθώρα σχημάτων ώστε να δίνεται η επιλογή στην επαγγελματία να επιλέξει εκείνο που την εξυπηρετεί καλύτερα. Θεωρείται ιδανικό για αφαίρεση και διαμόρφωση πιο μαλακών υλικών όπως Gel, Acrygel και Ημιμόνιμου Gel Polish.

Βρες το ιδανικό κεραμικό φρεζάκι

κεραμικα φρεζακια

Φρεζάκια Καρβιδίου

Τα φρεζάκια αυτά έχουν εξίσου μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχήματα όσο και σε μεγέθη. Ενδείκνυνται για κατέβασμα, αφαίρεση και διαμόρφωση μαλακών & σκληρών υλικών εκτός από ημιμόνιμο.

φρεζακια καρβιδιου



Η ομάδα της JK star nails παραμένει δίπλα σου για να σου λύσει κάθε τυχόν απορία. Επικοινώνησε μαζί μας στο 2102467104

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος