• Νέο
Callus & Hard Skin Spray - 125ml

Callus & Hard Skin Spray - 125ml

8436595600103
20,50 € Κανένας φόρος
16 αντικείμενα
Προηγούμενο
Callus & Hard Skin Spray - 75ml
Callus & Hard Skin Spray - 75ml
Επόμενο
Sweaty Feet Mousse - 75ml
Sweaty Feet Mousse - 75ml

Callus & Hard Skin Spray

20% UREA

 

20% ΟΥΡΙΑ

Μαλακώνει και επανορθώνει το σκληρό δέρμα με κάλους.

Αυτή η φόρμουλα σε σπρέι παρέχει μια αποτελεσματική και άμεση θεραπεία για την αποκατάσταση της εξαιρετικά ξηρής, σκληρής επιδερμίδας με κάλους και σκασίματα στα πόδια. Επίσης, ενυδατώνει και μαλακώνει αποτελεσματικά τα πετσάκια και τις σκληρύνσεις που σχηματίζονται γύρω από τα νύχια.

 

Με 20% Ουρία, Ελαιόλαδο και Γλυκερίνη, βοηθά στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και ενυδατωμένη.

 

Ιδανικό για Express πεντικιούρ!
Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε το προϊόν με ράσπα ποδιών και μειώσετε τους κάλους και τις σκληρύνσεις γρήγορα και εύκολα.

 

Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο δέρμα.

 

75 ml. / 125 ml

 

Θεραπεία κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα. Ιδανικό για εξαιρετικά ξηρά πόδια με κάλους, σκληρύνσεις, τραχύ δέρμα και σκασίματα. Το προϊόν βοηθάει επιπλέον τόσο τα πετσάκια όσο και τις σκληρύνσεις γύρω από τα νύχια.

 

Τρόπος Χρήσης:

Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Απλώστε μικρή ποσότητα προϊόντος στα πόδια και τα πέλματα κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ξηρές και με σκληρύνσεις περιοχές και ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών.

 

Ανακινήστε πριν τη χρήση και κρατήστε το σε όρθια θέση.

8436595600103
16 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σπρέι

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Related Products ( 8 other products in the same category )