Επαγγελματικό μανικιούρ χωρίς τροχό με μόλις 5 βήματα.

list In: Τεχνικές

Το μυστικό για το καλύτερο και γρηγορότερο μανικιούρ στο σπίτι ξεκινά πάντοτε με την σωστή προετοιμασία και περιποίηση των επωνυχίων. Με τα παρακάτω βήματα δεν χωράει αμφιβολία πως το μανικιούρ σας θα ξεχωρίσει!

Βήμα 1:

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας ασετόν ώστε να αφαιρέσετε το χρώμα από τα νύχια σας και πλύνετε καλά με σαπούνι και νερό πριν συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.

manicure

Βήμα 2:

Συνεχίστε με την ιδανική λίμα για φυσικό νύχι, όπως η JK wooden file 240 και δώστε το επιθυμητό σχήμα στο ελεύθερο άκρο των νυχιών σας.

manicure

Βήμα 3:

Για την περιποίηση των επωνυχίων σας, εφαρμόστε μαλακτικό επωνυχίων όπως το JK cuticle remover και ανασηκώστε τα επωνύχια σας χρησιμοποιώντας ξυλάκι μανικιούρ ή μεταλλικό pusher.

manicure

Βήμα 4:

Αφαιρέστε το προϊόν σκουπίζοντας με ένα nail wipe και απομακρύνετε κόβοντας τα επωνύχια με πενσάκι.

manicure

Βήμα 5:

Σειρά έχει η ενυδάτωση της περιοχής με το αγαπημένο σας Έλαιο επωνυχίων.

manicure

Extra Tip!

Για να πετύχετε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα της περιποίησης των άκρων σας εφαρμόστε scrub χεριών & κρέμα ενυδάτωσης!

To μανικιούρ είναι έτοιμο!

Σε περίπτωση που θελήσετε να εφαρμόσετε κάποιο βερνίκι ή ημιμόνιμο βερνίκι μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τα έλαια από την ονυχαία πλάκα χρησιμοποιώντας αφαιρετικό λιπαρότητας cleaner.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος