Νύχια – Προσωπικότητες και Άγιος Βαλεντίνος!

list In: Ιδέες

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η ρομαντική διάθεση κυριαρχεί, είτε είσαι σε σχέση είτε single μπορείς να εμπνευστείς από την ημέρα αυτή και σε συνδυασμό με την δική σου μοναδική προσωπικότητα, να ζητήσεις το μανικιούρ που σε εκφράζει στο επόμενο ραντεβού με την nail artist σου ή φυσικά εάν είσαι η ίδια nail artist να αναδημιουργήσεις το αγαπημένο σου! Η JK star nails, ετοίμασε για εσένα, τις πιο hot προτάσεις για Valentine’s νύχια!

Εσένα, ποια είναι η προσωπικότητά σου? Ποιο nail art σχέδιο θα επιλέξεις?

Η Ρομαντική!

Εάν είσαι ερωτευμένη και όταν σου μιλούν για Άγιο Βαλεντίνο σου έρχονται στο μυαλό (μετά τον αγαπημένο σου) καρδούλες, κεράκια και λούτρινα αρκουδάκια, τότε αναμφίβολα ανήκεις στην κατηγορία των ρομαντικών! Αυτό που σου ταιριάζει είναι αποχρώσεις του ροζ και του μωβ! Τα παρακάτω σχέδια είναι για εσένα! Για το ροζ set με nail art χρησιμοποίησε τα J324, J091 & J213. Ενώ για το μωβ προμηθεύσου το stamping plate L001 Valentine’s Day και επέλεξε ως βάση μία μωβ παστέλ απόχρωση όπως το Jlac J104 ή το Jlac J396.

valentine-nails-1.jpgvalentine-nails-5.jpg

H Rock!

Γιορτάζεις & περιμένεις με χαρά τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά το αγαπημένο σου χρώμα είναι και θα είναι το μαύρο! Θέλεις να έχεις περιποιημένα νύχια αλλά νιώθεις πως τα πολλά χρώματα δεν σου ταιριάζουν! Μην ανησυχείς καθόλου, ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να εκφραστεί με κάθε απόχρωση της χρωματικής παλέτας! Έτσι κι εμείς ετοιμάσαμε την παρακάτω επιλογή μόνο για εσένα! Ξεκίνα χρησιμοποιώντας το Jlac J028 για την απόλυτη μαύρη βάση και με το Jlac J001 δημιούργησε ένα λευκό καμβά σε 1 ή 2 από τα νύχια σου, έπειτα σχεδίασε μοναδικά σχέδια όπως τα παρακάτω ώστε με το Spider Gel Black και άλλα art tools όπως το Swarovski Jet Black αλλά και το Nail Pen (λευκό και μαύρο), να δημιουργήσεις ότι σου ταιριάζει. Tέλος μπορείς να ολοκληρώσεις το μανικιούρ σου σε κάποια από τα νύχια με μαύρη βάση με το Gellie Snow Top ή το Gellie Small Dot Top σε λευκή βάση.

valentine-nails-4.jpg

Η all time classic-μινιμαλίστρια!

Σου αρέσει να διαβάζεις και να παρακολουθείς τις τάσεις αλλά νιώθεις πως το κλασσικό είναι πάντα αυτό που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση? Η λεπτομέρεια θα κάνει την διαφορά! Σε ένα μεσαίου μήκους οβάλ ombre γαλλικό μανικιούρ που θα πετύχεις με το Gellie E103 & E067 πρόσθεσε μερικές διακριτικές κόκκινες καρδούλες με το Ε287 και είσαι έτοιμη για την πιο γλυκιά ημέρα του χρόνου! Ακόμη και εάν προτιμάς ό,τι πιο απλό και μινιμαλιστικό θα μπορούσες να επιλέξεις ένα κλασσικό αλλά παράλληλα elegant κόκκινο από την Lovers Collection της Gellie!

valentine-nails-6.jpgvalentine-nails-7.jpg

Η Extra!

Η περιποίηση των άκρων σου είναι ιδανική ευκαιρία για να απολαύσεις τον χρόνο με τον εαυτό σου, γι’ αυτό και πριν πας στο ραντεβού σου κάνεις την δική σου έρευνα ώστε να βρεις το πιο περίτεχνο μανικιούρ που σε εκφράζει την εκάστοτε χρονική περίοδο! Φυσικά ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα γι’ αυτό και ένα Valentine’s nail set είναι αυτό που αναζητάς. Επέλεξε παγέτα σε σχήμα καρδιάς διαφορετικών αποχρώσεων του ροζ και συνδύασέ το με strass σχήματος καρδιάς σε κάποιο από τα υπόλοιπα νύχια σου! Φυσικά μπορείς να επιλέξεις την Mirror Rose Gold powder και Χαβιάρι Silver αλλά και ιριδίζον Swarovski. Το αποτέλεσμα αυτό δεν χωράει αμφιβολία πως θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα τραβήξει κάθε βλέμμα. Εάν σου αρέσει το ματ, μια ακόμη πρόταση για μία εντυπωσιακή εμφάνιση είναι το απόλυτο κόκκινο σε συνδυασμό με λευκό και λεπτομέρειες Swarovski & Χαβιάρι Rose Gold.

valentine-nails-3.jpgvalentine-nails-2.jpg

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος