Αν αυτό που επιθυμείς είναι να μάθεις την τέχνη της περιποίησης των άκρων, και μάλιστα από τους καλύτερους ειδικούς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Στην JK star nails διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία και γνώση γύρω από το επάγγελμα της ονυχοπλαστικής. Πρωτοστατούμε στον χώρο της αισθητικής των άκρων τα τελευταία 11 χρόνια και θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε όλη τη γνώση που έχουμε αποκτήσει σε όλους όσους το επιθυμούν.

Για αυτό το σκοπό μετατρέψαμε την εμμονή μας για γνώση δημιουργώντας ειδικά προγράμματα εκμάθησης που στόχο έχουν να σε μυήσουν στο λαμπερό και συνάμα δημιουργικό επάγγελμα της ονυχοπλαστικής. Τα προγράμματα μας είναι ιδανικά για όσες και όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο του manicure - pedicure, της ονυχοπλαστικής, και όχι μόνο, και έχουν σχεδιαστεί από τους καλύτερους τεχνίτες/επαγγελματίες του χώρου.

Κλείσε θέση για το προγράμματα ονυχοπλαστικής που είναι κατάλληλο για σένα.

Τα Προγράμματα

manicure-pedicure

Manicure | Pedicure | Ημιμόνιμο

Διάρκεια: 2 Μήνες (80 ώρες)

Κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 10:00-15:00

Η τέχνη του manicure pedicure κρύβει πολλά μυστικά τα οποία αποτελούν την βάση για ένα σωστό αποτέλεσμα. Σε αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα αποκτήσεις την θεωρητική γνώση αλλά και την πρακτική τεχνογνωσία γύρω από την περιποίηση των άκρων. Περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εφαρμογή του ημιμόνιμου αλλά και όλα τα βήματα για την σωστή προετοιμασία.

Τιμή: 744με Φ.Π.Α. + Δώρο Σεμινάριο Nail Art + Δώρο Kit αξίας 60€

Δες περισσότερα

Manicure | Pedicure | Ημιμόνιμο | Gel | Acrygel

Διάρκεια: 3 Μήνες (120 ώρες)

Κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 10:00-15:00

Θες να μάθεις μανικιούρ - πεντικιούρ, ημιμόνιμο αλλά και να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον χώρο της ονυχοπλαστικής; Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις τα πάντα για το μανικιούρ - πεντικιούρ, το ημιμόνιμο, καθώς και πώς να χτίζεις τεχνητά νύχια με Gel και Acrygel. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά χρήσιμα tips και να πάρεις συμβουλές που θα απογειώσουν την τεχνική σου.

Τιμή: 960€με Φ.Π.Α. + Δώρο Σεμινάριο Nail Art + Δώρο Kit αξίας 80€

Δες περισσότερα

manicure-pedicure

Manicure | Pedicure | Ημιμόνιμο | Gel | Acrygel | Ακρυλικό

Διάρκεια: 3μισι+ Μήνες (145 ώρες)

Κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 10:00-15:00

Όλα μαζί σε ένα πρόγραμμα μαθημάτων. Ξεκίνα από την αρχή με τα σωστά βήματα και κατέκτησε την κορυφή

Τιμή: 1.190 €με Φ.Π.Α. + Δώρο Σεμινάριο Nail Art + Δώρο Kit αξίας 100€

Δες περισσότερα

Έλα σε επαφή με μία εκπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχή στο πρόγραμμα

Δευτέρα-Παρασκευή:10:00-18:00
Σάββατο:9:00-16:00

210 24 67 104


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Είμαστε εδώ να λύσουμε κάθε σου απορία και να σε βοηθήσουμε σε o,τι χρειάζεσαι.

Όλοι μας κάποια στιγμή στην ζωή μας καλούμαστε να επιλέξουμε το επάγγελμα που θα ακολουθήσουμε. Σε αυτή μας την προσπάθεια, ιδανικά θα θέλαμε να έχουμε έναν άνθρωπο να μας δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν και να μας βοηθήσει να αποφασίσουμε την επόμενη κίνησή μας. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και δύσκολα, ειδικά όταν δίπλα σου δεν υπάρχει το κατάλληλο άτομο όπου με εμπειρία και γνώση μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτήν σου την προσπάθεια.

Με γνώμονα το παραπάνω, σκεφτήκαμε να λύσουμε βασικές απορίες σου όσον αφορά το επάγγελμα της ονυχοπλαστικής, ώστε να κάνεις τα πρώτα σου βήματα, να μάθεις αυτό που αγαπάς και νιώθεις ότι σου ταιριάζει, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Φυσικά και μπορείς, ακόμα και αν δεν έχεις πιάσει ποτέ στο παρελθόν ούτε ένα μανό στα χέρια σου. Το επάγγελμα της ονυχοπλαστικής δεν προϋποθέτει προηγούμενες γνώσεις. Είμαστε εδώ για να σου μάθουμε τα πάντα από την αρχή.
Επαγγελματίας στον χώρο είναι αυτός που θα καταφέρει με τον καιρό να ξεχωρίσει μέσω της δουλειά του. Θα είσαι καταξιωμένη στον χώρο αν μέσα από σκληρή δουλειά, προσπάθεια και μεράκι καταφέρεις να γίνεις η “αγαπημένη” τεχνήτρια κάθε πελάτισσας που θα εμπιστευτεί την αισθητική των άκρων της στα δικά σου χέρια και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί η άψογη κατάρτισή σου. Για' αυτό και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να επιλέξεις μια σχολή που θα σου δώσει όλα τα εφόδια και τα “εργαλεία” ώστε να μπεις δυναμικά στο χώρο.
Μέσω της συγκεκριμένης εργασίας θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πολύ καλό εισόδημα, υπό την προϋπόθεση να ασχοληθείς εντατικά με αυτή, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευχέρεια να είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Ωστόσο, για να πετύχεις και να εξελιχθείς επαγγελματικά απαιτούνται και πολλές θυσίες. Η συνεχής προσωπική εξέλιξη και εκπαίδευση, θα καθορίσει την επαγγελματική πορεία σου στον χώρο ενώ ο εφοδιασμός με όλα τα απαραίτητα υλικά θα σε βοηθήσει στο έργο σου. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεις από πριν ότι οι απαιτήσεις του κάθε πελάτη είναι πολλές, γιατί όλοι διαφέρουν μεταξύ τους, ενώ η υπομονή μαζί τους κρίνεται απαραίτητη και θα είναι ίσως ο πιο καθοριστικός παράγοντας που θα συμβάλλει στην επιτυχία σου.
Γιατί μέσω των ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων των σπουδών μας, από τους εξαιρετικά καταρτισμένους καθηγητές μας μέχρι και τον εξοπλισμό μας, έχουμε προσέξει κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε κάθε σπουδαστής μας να βγει από την πόρτα μας όχι μόνο χαρούμενος, αλλά και πλήρως ικανοποιημένος από την εμπειρία του.Με κάθε εγγραφή, σου παρέχουμε ό,τι θα χρειαστείς δωρεάν. Επίσης, ένα κιτ με προϊόντα της εταιρείας JK star nails, θα γίνει δικό σου με το πέρας του προγράμματος ώστε να έχεις τα βασικά εργαλεία/υλικά για το νέο σου ξεκίνημα. Επιπρόσθετα, μια έξτρα έκπτωση έχει οριστεί για τους σπουδαστές μας που θα αφορά όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας.