Best Colors for Spring 2024

list In: Ιδέες

Η άνοιξη έφτασε για να δώσει νέα πνοή σε όλα! Η φύση μας χαρίζει τα πιο όμορφα χρώματα και η έμπνευση αυξάνεται. Τα ημιμόνιμα βερνίκια που θα σας συντροφεύσουν την νέα σεζόν κυκλοφόρησαν λίγες μόνο ημέρες νωρίτερα και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να τις ανακαλύψετε!

Cat Eye Nails - LUNA

Το Cat Eye effect έχει επιστρέψει στις τάσεις και με την φρέσκια παλέτα χρωματικών επιλογών από τη Gellie, τα Luna θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Αυτή την άνοιξη, πειραματιστείτε με το πιο αστραφτερό φινίρισμα σε χρώματα nude, απαλό ροζ και baby blue. Ο τρόπος για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα είναι με έναν μαγνήτη νυχιών για να μετακινήσετε τα μεταλλικά μέρη και να δημιουργήσετε όποιο σχέδιο προτιμάτε!

ημιμονιμα βενρνικια cat eye

Glazed Nails

Τα Glazed νύχια αποτέλεσαν μία από τις κορυφαίες τάσεις του 2023 και σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα! Η Gellie λοιπόν δημιούργησε για εσάς τις Glazed Rubber Base Color 2in1 για να πετύχετε τα πιο όμορφα glazed νύχια όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται! Μα δεν είναι εκπληκτικό?

ημιμονιμα βενρνικια glazed

The Nudes

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο η αγάπη για τα γήινα και απαλά nude χρώματα μεγαλώνει! Αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ αλλά και άλλες πιο ουδέτερες επιλογές επιλέγονται ως ένα μεταβατικό χρώμα για το nail set σας, ενώ ο συνδυασμός τους με nail art υλικά θεωρείται ιδανικός για να απογειώσει το αποτέλεσμα!
Ανακάλυψε τη νέα συλλογή της Jlac, The Nudes με 5 εκπληκτικές nude αποχρώσεις που θα λατρέψεις!

ημιμονιμα βενρνικια Nude

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December