Τρόποι Αποστολής :

Εντός Ελλάδας :

ACS Courier : Παράδοση σε όλη την Ελλάδα με ACS Courier. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 5,5€ για παραγγελίες έως 60€ και από 60€ και πάνω είναι δωρεάν για δέματα έως 2kg. Για δέματα άνω των 2 κιλών η έξτρα χρέωση είναι 1,5€ / κιλό. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 6 εργάσιμες μέρες.

Κύπρος :

Τα μεταφορικά έξοδα για Κύπρο είναι 13,5€ για δέματα έως 2kg.

Taxi :

Η υπηρεσία παράδοσης με ταξί είναι διαθέσιμη μόνο για την Αθήνα με κόστος 7€ - 13€. Το κόστος διαφέρει ανάλογα την περιοχή. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες μέρες.

Παραλαβή σε κάποιο από τα καταστήματά μας :  

Πάρνηθος 50, Αχαρναί. Τ.Κ. 13674

Π. Τσαλδάρη 65, Περιστέρι. Τ.Κ. 12134

Εκτός Ελλάδας :

DHL Courier : Παράδοση σε όλες τις χώρες του εξωτερικού με DHL Courier. Τα μεταφορικά έξοδα διαφέρουν ανάλογα με την χώρα παράδοσης, βάρους ή όγκου και με τον επίναυλο καυσίμου ο οποίος αλλάζει κάθε μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@star-nails.gr ή μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία παράδοσης στο e-shop μας και θα ενημερωθείτε για τα μεταφορικά έξοδα ανάλογα με τη χώρα παράδοσης και τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.

Τρόποι Πληρωμής :

Αντικαταβολή:

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με ACS Courier, TAXI και παραλαβή απο το κατάστημα ή click away.

Με κάρτα:

Πληρωμή με την κάρτα σας! Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας και προχωρήστε τη παραγγελία σας!

PayPal:

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη πληρωμή σας μέσω PayPal γρήγορα και εύκολα.

Τραπεζική κατάθεση:

Δεχόμαστε πληρωμές με τραπεζική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ή της ALPHA BANK. Η διαδικασία για την τραπεζική κατάθεση έχει έως εξής : Επιλέξτε πληρωμή με κατάθεση και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για το τελικό ποσό καθώς και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμό σας ή/και τον αριθμό παραγγελίας σας.