Η Εταιρία

Στην JK, είμαστε πολίτες του κόσμου. Αγκαλιάζουμε όλες τις φιλοσοφίες του, με σεβασμό και ενσυναίσθηση, γιατί η γνώση και η εμπειρία είναι από τις μεγαλύτερές μας αρετές και τα πιο δυνατά μας στοιχεία. Ερευνούμε, αφουγκραζόμαστε και βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις τάσεις, για να μπορούμε να σας προσφέρουμε συνεχώς τη λάμψη που σας αξίζει.

Οι λεπτομέρειες δεν είναι ποτέ μικρές για εμάς, με αυτές σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας. Βλέπουμε μπροστά από την εποχή μας, γιατί θέλουμε να δίνουμε αξία στη μοναδικότητά σας και να καινοτομούμε. Οδηγός για έμπνευση, κάθε αστέρι που φωτίζει τη πορεία μας και κάθε νέο αστέρι που γεννιέται. Με εμπειρία, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό η JK είναι ένας αστερισμός όπου κάθε αστέρι του, είσαστε εσείς!

H JK αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής, καινοτομεί, σχεδιάζει και διαμορφώνει τα προϊόντα της, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις. Βρίσκεται πάντα δίπλα στις εξελίξεις. Αποσυνθέτει την πληροφορία, την οποία, με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει, μετατρέπει σε εκείνο το προϊόν, που είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες της κάθε εποχής.

Με εμμονή στην ποιότητα, και με ευαισθησία προς την κοινωνία.

Η JK γίνεται συνεχώς καλύτερη!

Gellie & Jlac

Η εταιρία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των brand Gellie & Jlac. Είναι ημιμόνιμα βερνίκια άριστης ποιότητας που εμπιστεύονται οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου. Διαθέτουν πλούσιο χρωματολόγιο το οποίο αριθμεί πάνω από 1.800 χρώματα μέχρι σήμερα και μεγαλώνει συνεχώς σύμφωνα με τις νέες τάσεις της κάθε εποχής.

Προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση, έχοντας δημιουργήσει δίκτυο 40+ σημείων πώλησης Gellie & Jlac σε όλη την Ελλάδα.

Που θα μας βρείτε

Διαθέτουμε φυσικά κατάστημα στο Μενίδι και στο Περιστέρι, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα στο star-nails.gr. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:
Τηλεφώνου στο 210 2467104
facebook
instagram
Live Chat που θα βρέιτε στο κάτω μέρος της σελίδας στο star-nails.gr
Email στο sales@star-nails.gr

ακολουθήστε μας