BRIDES’ FAV NAIL SETS!

list In: Ιδέες

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου πλησιάζει και εσύ σίγουρα χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για να βρεις το πιο ταιριαστό τόσο στο στυλ σου, όσο και στην προσωπικότητα σου nail set! Φυσικά, η JK star nails δεν θα σε αφήσει μόνη σου σε μία τόσο χαρούμενη στιγμή!

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τα 4 πιο hot nail sets από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό bridal nail set! Φυσικά, θα σου παραθέσουμε και όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το ιδανικό αποτέλεσμα!

1. Balletcore Nails

Τα βασικά στοιχεία της νέας τάσης που εμπνέεται από τον χώρο του μπαλέτου είναι απλά: επιλέξτε απαλά pastel χρώματα, minimal και girly nail art υλικά και προτιμήστε ballerina ή almond σχήμα νυχιών. Ένα trend που καταφθάνει στο nail industry έπειτα από τάσεις που προηγήθηκαν όπως το Barbiecore! Μία λοιπόν εκπληκτική επιλογή για εσένα που είσαι λάτρης του chic και minimal είναι ένα κλασσικό γαλλικό, με glazed λάμψη όπως αυτή που χαρίζει η Chameleon 03 και ένα διακριτικό nail art ή κάποια έτοιμα Metallic Bows, όπως αυτά που θα ανακαλύψεις στην κατηγορία Κοσμήματα Νυχιών!

Δες τα υλικά
  • Jlac 524
  • Jlac 001
  • Σκόνη Chameleon Effect 03
  • 3D Metal Bow
bridal-nails-1.jpg

Εννοείται πως μπορείς να δημιουργήσεις πολλές παραλλαγές αυτού του look, επιλέγοντας απαλές ροζ, λιλά ή nude αποχρώσεις ως βασικό χρώμα, προσθέτοντας ακόμη και μικρές καρδιές ή λάμψη χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο. Δες κάποια χρώματα εδώ!

2. Floral Milky Nails

Οι milky αποχρώσεις τείνουν να κυριαρχούν στα νυφικά nail sets αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μία εξαιρετικά φρέσκια εναλλακτική, προτείνοντάς σου να διακοσμήσεις το nail set σου με vintage πάστα ζωγραφικής, ιδανική για nail art με μοναδική διάρκεια που θα λατρέψεις!!

Δες τα υλικά
  • Gellie Natural 02
  • Vintage Gel - White
bridal-nails-2.jpg

Μία τέτοια επιλογή θα πλαισιώσει με μια θηλυκή και ρομαντική αισθητική το look σου. Τολμώντας τόσο κομψά floral μοτίβα όσο και πιο έντονες ζωγραφιές λουλουδιών, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Κάποιες ακόμη πιο εύκολες λύσεις είναι τα αυτοκόλλητα νυχιών και οι στάμπες!

3. Pearls All Over

Οι πέρλες θα χαρίσουν μία διαχρονική κομψότητα στα νύχια σου για την τόσο όμορφη ημέρα αυτή! Οι μαργαριταρένιες πινελιές είναι πιθανώς μία από τις πιο σύγχρονες επιλογές μίας και καταφέρνουν να συνδέσουν το παραδοσιακό με το ρομαντικό! Τόλμησε να προσθέσεις μικρές μαργαριταρένιες λεπτομέρειες, είτε είναι διάσπαρτες είτε με τοποθέτηση σε σειρά για ακόμη πιο συμμετρικό αποτέλεσμα, προσθέτουν μία αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Ιδανική βάση για το Pearl Nail Set σου είναι ένα χρώμα όπως τα παρακάτω εκπληκτικά χρώματα της σειράς Bridal by Gellie!

Δες τα υλικά
  • Gellie Bridal 02
  • Πέρλες WH 004
bridal-nails-4.jpg

4. Fairytale Theme

Η στιγμή του παραμυθένιου σου γάμου έφτασε! Θέλεις λοιπόν όχι μόνο να νιώθεις αλλά και να μοιάζεις με πριγκίπισσα και εμείς το λατρεύουμε αυτό! Επιλέξαμε λοιπόν την πιο παραμυθένια ιδέα που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα butterfly Nails!! Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα για βάση και συνδύασε τα πιο όμορφα nail art υλικά διακόσμησης νυχιών όπως για παράδειγμα αυτά τα υπέροχα sequin με πεταλούδες!

Δες τα υλικά
  • Gellie Natural 01
  • Πούλιες Sequin 17
bridal-nails-3.jpg



Μη ξεχάσεις να μοιραστείς το άρθρο με τις αγαπημένες σου φίλες και την κουμπάρα σου, για να πάρουν και οι ίδιες ιδέες για τα nail set που θα επιλέξουν!

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December