January 24 Nail Trends

list In: Ιδέες

Οι nail artists με την άφιξη του νέου χρόνου ολοένα και έχουν να απαντήσουν στην ερώτηση σχετικά με τις τάσεις, τόσο του Ιανουαρίου όσο και του νέου έτους. Ποιά είναι τα χρώματα και τα υλικά που θα ξεχωρίσουν τον μήνα αυτό που μας φέρνει μία νέα χρονιά γεμάτη ιδέες και όρεξη για δημιουργίες? Πάμε να τα δούμε παρέα!

Green for Beginnings

Κάθε μήνας έχει συνδυαστεί στο νου μας με κάτι διαφορετικό. Μία νέα εποχή, μία γιορτή αλλά και χρώματα! Το χρώμα που συνδέεται με τα νέα ξεκινήματα και την ανάπτυξη δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το εντυπωσιακό πράσινο. Μια ιδανική επιλογή, για να καλωσορίσουμε το νέο έτος με στυλ & φρεσκάδα! Τώρα είναι η δική σου σειρά να αλλάξεις χρώμα & διάθεση με σύμμαχο την απόλυτη τάση, το Gellie E 744!

gellie e 744 ημιμονιμο βερνικι

Flash Nails

Μία τάση που ολοένα γίνεται και πιο αγαπητή χάρη στη λάμψη και το μοναδικό Flash effect που χαρίζει στα νύχια! Η Gellie είναι πάντα δίπλα στις nail artists καθώς προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων με περισσότερες από 50 επιλογές σε ημιμόνιμα βερνίκια Flash για να επιλέξεις αυτά που σου κάνουν το… «κλικ» για τις δημιουργίες σου! Εμείς δημιουργήσαμε ένα full nail set επιλέγοντας το μαύρο Flash 39 για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μία rock – glam αισθητική.

gellie flash ημιμονιμο βερνικι

Velvet Nails

Τα velvet nails έχουν κατακλείσει τα social media και όλοι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει κανείς το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα. Οι τρόποι είναι αρκετοί και ένας από αυτούς είναι επιλέγοντας το αγαπημένο σου ημιμόνιμο βερνίκι Cat Eye by Gellie. Εμείς δημιουργήσαμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα με το Diamond 07 Cat Eye, μία νέα άφιξη στην συλλογή του brand που έχουμε λατρέψει.

κόκκινο cat eye ημιμονιμο βερνικι

Minimal Glam Nails

Μία ακόμη τάση που ήρθε για να μείνει! Nude διάφανα και ημιδιάφανα nail set ενισχύουν την αισθητική του glam-minimal μιας και συνδυάζουν την απλότητα με τη διακριτική λάμψη. Το αποτέλεσμα αυτό που μπορείς να πετύχεις χρησιμοποιώντας είτε την αγαπημένη σου απόχρωση από τα 3 νέα Shiny Builder Gel από την Gellie είτε μία από τις 14 ολοκαίνουργιες Shiny Flakes Rubber Bases by Gellie. Δύο cruelty free επιλογές που θα σου χαρίσουν μοναδικό αποτέλεσμα σε πολύ γρήγορο χρόνο μιας και πρόκειται για 2 προϊόντα βάσης.

Δες τα υλικά
  • Gellie Rubber Base Shiny Flakes 10
rubber base ημιμονιμο

Τώρα που γνωρίσατε τις τάσεις που είναι σήμερα στις πρώτες θέσεις, μπορείτε να προετοιμαστείτε για κάθε νέα δημιουργία και να αναδείξετε το ταλέντο σας ως nail artist.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December