Ημιμόνιμα Βερνίκια

Ενεργά φίλτρα

Ημιμόνιμο Βερνίκι Jlac The Nudes 04
 • Νέο
Ημιμόνιμο Βερνίκι Jlac The Nudes 03
 • Νέο
Ημιμόνιμο Βερνίκι Jlac The Nudes 02
 • Νέο
Ημιμόνιμο Βερνίκι Jlac The Nudes 01
 • Νέο
Gellie Rubber Base Glazed 04
 • Νέο
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με Glazed Effect
Gellie Rubber Base Glazed 05
 • Νέο
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με Glazed Effect
Gellie Rubber Base Glazed 02
 • Νέο
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με Glazed Effect
Gellie Rubber Base Glazed 01
 • Νέο
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με Glazed Effect
Ημιμόνιμο Βερνίκι Gellie Shiny Flakes 11
 • Νέο
Τιμή 7,90 €
Ημιμόνιμο Βερνίκι με flakes - Γαλακτερό ροδακινί-λευκό με χάλκινα flakes
Ημιμόνιμο Βερνίκι Gellie Shiny Flakes 10
 • Νέο
Τιμή 7,90 €
Ημιμόνιμο Βερνίκι με flakes - Γαλακτερό λευκό με μαύρα και χρυσά flakes
Ημιμόνιμο Βερνίκι Gellie Shiny Flakes 12
 • Νέο
Τιμή 7,90 €
Ημιμόνιμο Βερνίκι με flakes - Γαλακτερό σάπιο μήλο με χάλκινα flakes
Ημιμόνιμο Βερνίκι Gellie Luna Cat Eye 03
 • Νέο
Τιμή 12,00 €
Ημιμόνιμο Βερνίκι με Cat Eye Effect
Ημιμόνιμο Βερνίκι Gellie Luna Cat Eye 04
 • Νέο
Τιμή 12,00 €
Ημιμόνιμο Βερνίκι με Cat Eye Effect
Ημιμόνιμο Βερνίκι Gellie Luna Cat Eye 02
 • Νέο
Τιμή 12,00 €
Ημιμόνιμο Βερνίκι με Cat Eye Effect
Ημιμόνιμα Βερνίκια Jlac - Love Blooms
 • -5,50 €
 • Πακέτο
Κανονική τιμή 55,00 € -5,50 € Τιμή 49,50 €
Ημιμόνιμα Βερνίκια Jlac με τα 5 απόλυτα χρώματα για την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου.
Ημιμόνιμο Βερνίκι Gellie Diamond Cat Eye 09
 • -3,60 €
Κανονική τιμή 12,00 € -3,60 € Τιμή 8,40 €
Ημιμόνιμο βερνίκι cat eye
Ημιμόνιμο Βερνίκι Glass 12
Τιμή 7,90 €
Ημιμόνιμο βερνίκι - Neon Κόκκινο
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 14
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 13
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 12
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 11
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 10
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 09
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 08
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 07
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 06
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 05
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 04
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 03
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 02
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Gellie Rubber Base Shiny Flakes 01
Τιμή 8,00 €
Gellie Rubber Base με flakes - 10ml
Ημιμόνιμο Jlac Rubber Base 06
Τιμή 13,50 €
Λευκή Jlac rubber base 15ml

Ημιμονιμα βερνικια κορυφαίας ποιότητας με απόλυτη κάλυψη και μέγιστη διάρκεια, σε ό,τι χρώμα αναζητάτε. Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας ημιμονιμα ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων που ξεπερνά τις 1.800 αποχρώσεις. Επαγγελματικά βερνίκια για ημιμόνιμο μανικιούρ Gellie και Jlac

Ημιμονιμα Βερνικια Gellie & Jlac για επαγγελματίες:

Gellie

Τα Gellie είναι ημιμονιμα βερνικια για επαγγελματίες ονυχοπλαστικής, με σύσταση από υλικά άριστης ποιότητας που παράγονται, συσκευάζονται και διανέμονται από την JKstar-nails. Προσφέρονται σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο σημείων πώλησης που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς επεκτείνεται. Ακολουθούν όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και δεν δοκιμάζονται επάνω σε ζώα.

Βγαίνουν σε πάρα πολλά χρώματα που σήμερα αριθμούν πάνω από 1000 αποχρώσεις. Έως και σήμερα, υπάρχουν 23 διαφορετικές συλλογές που συνεχώς μεγαλώνουν και ανανεώνονται. Περιλαμβάνουν χρώματα κλασσικά, έντονα, παστέλ αλλά και ημιμονιμα με glitter, shimmer ή ακόμα και ιριδίζουσες παγιέτες. Θα βρείτε συλλογές Gellie με ημιμονιμα βερνικια για όλα τα δημοφιλή εφέ νυχιών, όπως το cat eye, το color change, το 3d έως 9d εφέ και πολλά ακόμα. Ημιμόνιμες βάσεις και Rubber Base σε πάρα πολλές παραλλαγές, με ποικίλα χρώματα και ιδιότητες που είναι ειδικές για να προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Ημιμονιμα top γυαλιστερά, ματ, με διακόσμηση, με ή χωρίς κολλώδη επιφάνεια, αλλά και με άλλες ιδιότητες, ιδανικά για όποιο αποτέλεσμα θέλετε να πετύχετε.

Μπορείτε να αγοράσετε τα ημιμονιμα βερνικια Gellie και σε πακέτο με 4 έως 6 διαφορετικά χρώματα, επωφελούμενοι από την μεγάλη προσφορά μας στα κιτ.

Jlac

Τα ημιμονιμα βερνικια Jlac είναι υψηλής ποιότητας, με εξαιρετική καλυπτικότητα και διάρκεια που ξεπερνά τις 3 εβδομάδες. Κατασκευάζονται, συσκευάζονται, διανέμονται από την JKstar-nails και πωλούνται σε λιανική και χονδρική. Πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και δεν δοκιμάζονται επάνω σε ζώα. Είναι ποιοτικά ημιμονιμα βερνικια τα οποία εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ονυχοπλαστικής για το ημιμόνιμο μανικιούρ.

Διατίθενται σε πολλές διαφορετικές συλλογές αποτελούμενες από κλασσικά χρώματα, θερμικά ημιμονιμα βερνικια που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία, λαμπερά ημιμόνιμα με glitter και πολλά άλλα εφέ όπως cat eye, chameleon και μεταλλικό εφέ.

Όλα τα μπουκαλάκια διαθέτουν το χρώμα του βερνικιού στο πάνω μέρος στο καπάκι για την διευκόλυνση του τεχνίτη/τεχνήτριας.

Ημμόνιμα Βερνίκια: Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Τί είναι τα ημιμονιμα βερνικια :

Πρόκειται για βερνίκια ειδικής σύστασης, με επιπλέον ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται για την δημοφιλέστερη τεχνική μανικιούρ, το γνωστό « ημιμόνιμο». Είναι βερνίκια νυχιών κατασκευασμένα από ειδικό υγρό, που όταν πολυμερίζεται σε λάμπα Uv/Led, σκληραίνει και στεγνώνει αμέσως, προσφέροντας ένα όμορφο μανικιούρ με μεγάλη διάρκεια και ξεχωριστή εμφάνιση.

Το ημιμόνιμο βερνίκι είναι ουσιαστικά ένα ρευστό gel που απλώνεται εύκολα με το κλασσικό πινέλο του μπουκαλιού. Γι’ αυτό και στα αγγλικά λέγεται «Gel Polish» και όχι «semi-permanent» όπως θα φανταζόμασταν. Θα λέγαμε ότι τα ημιμονιμα βερνικια συνδυάζουν τις καλές ιδιότητες του απλού βερνικιού και του gel που χρησιμοποιούμε για τα τεχνητά νύχια.
Σε αντίθεση με τα απλά βερνίκια, είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και δεν ξεφλουδίζουν εύκολα. Προτιμώνται από τους περισσότερους λόγω της εύκολης εφαρμογής, σε συνδυασμό με το όμορφο αποτέλεσμα και την ανθεκτικότητά που προσφέρουν.

Πως να τα χρησιμοποιήσετε

Θέλετε να μάθετε πως να κάνετε το τέλειο ημιμόνιμο; Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή. Αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1. Ξεκινάμε με την περιποίηση των νυχιών που είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό να εφαρμόζεται πριν από κάθε μανικιούρ. Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα στο νύχι λιμάροντας τις άκρες του και περιποιούμαστε τα επωνύχια με Pusher και πενσάκι επωνυχίων.

2. Συνεχίζουμε με την προετοιμασία του φυσικού νυχιού λιμάροντας απαλά την επιφάνειά του με ένα buffer. Απομακρύνουμε την σκόνη και εφαρμόζουμε primer.

3. Απλώνουμε μία στρώση ημιμόνιμης βάσης και πολυμερίζουμε στο φουρνάκι για 60 δευτερόλεπτα εάν είναι LED ή 90 ως 120 δευτερόλεπτα εάν είναι UV.

4. Διαλέγουμε ένα χρώμα από τα ημιμονιμα βερνικια Gellie ή Jlac, απλώνουμε μία στρώση και πολυμερίζουμε στο φουρνάκι για 60 δεύτερα εάν είναι LED ή 90 ως 120 εάν είναι UV. (Ανάλογα με το βερνίκι, μπορεί να χρειαστεί δεύτερη στρώση για να έχουμε πλούσιο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Στην σελίδα των προϊόντων περιγράφεται με λεπτομέρεια η διαδικασία για κάθε βερνίκι ξεχωριστά)

5. Απλώνουμε μία στρώση από το ημιμόνιμο top που προτιμούμε και πολυμερίζουμε στο φουρνάκι για 60 δευτερόλεπτα εάν είναι LED ή 90 ως 120 εάν είναι UV.

6. Εάν το Top μας δεν είναι no-wipe, εμποτίζουμε ένα κομματάκι από ρολό κυτταρίνης με cleaner, και περνάμε απαλά τα νύχια για να απομακρύνουμε την κολλώδη υφή και να δώσουμε λάμψη στην επιφάνεια του νυχιού.

7. Χρησιμοποιούμε cuticle oil για να ενυδατώσουμε τα επωνύχια κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Αυτό ήταν. Για 2 ως 3 εβδομάδες θα έχετε λαμπερά υπέροχα νύχια χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε μαζί τους ξανά.

Πόσο διαρκεί το ημιμόνιμο μανικιούρ?

Τα ημιμονιμα βερνικια έχουν ειδική σύσταση που τα βοηθά να διαρκούν περίπου 15 ημέρες. Με την σωστή φροντίδα και προσοχή, μπορούν να διαρκέσουν και πάνω από 3 εβδομάδες.

Τί πρέπει να προσέχετε για να διαρκέσει το ημιμόνιμο

Για να συντηρήσουμε το όμορφο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να προσέχουμε να μην κακομεταχειριζόμαστε τα νύχια. Συστήνεται να φοράμε γάντια όταν είναι ανάγκη να πλύνουμε τα πιάτα ή χρησιμοποιήσουμε επιβλαβή αντικείμενα και υλικά όπως χλωρίνη, σύρμα, απορρυπαντικό κλπ.

Πώς μπορώ να το αφαιρέσω από το νύχι?

Η αφαίρεση, όπως και η εφαρμογή του ημιμόνιμου είναι απλή διαδικασία. Συστήνουμε να απευθύνεστε σε επαγγελματίες για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για την αποφυγή τραυματισμού στο νύχι. Σε περίπτωση που θέλετε να το αφαιρέσετε μόνοι/ες σας, η διαδικασία είναι η εξής:

1.Για να αφαιρέσουμε τα ημιμονιμα βερνικια από το νύχι, ξεκινάμε κόβοντας βαμβάκι σε κομμάτια και εμποτίζοντάς το με αφαιρετικό υγρό soak off remover.

2.Έπειτα παίρνουμε το βαμβάκι, το τυλίγουμε γύρω από το νύχι και από πάνω βάζουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο για να το κρατάει στην θέση του.

3.Περιμένουμε περίπου 10 λεπτά και αφαιρούμε τα βαμβάκια από τα νύχια.

4.Ξύνουμε το βερνίκι ελαφριά με ένα ξυλάκι νυχιών, ώσπου να φύγει τελείως το χρώμα.

5.Τέλος, λειαίνουμε τα νύχια με ένα buffer και τα φροντίζουμε με ενυδατικό λάδι ή άλλες θεραπείες και τοπικό μασάζ.

Γίνεται επέκταση στο νύχι με ημιμονιμα βερνικια?

Για την επέκταση του νυχιού συνήθως χρησιμοποιούνται τεχνικές με άλλα υλικά όπως gel, ακρυλικό ή Acrygel. Πολλές φορές όμως μπορεί να θέλουμε να επεκτείνουμε μόνο λίγο το νύχι. Τότε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Rubber Base, την παχύρευστη βάση που είναι κατάλληλη για μία μικρή επιμήκυνση του φυσικού νυχιού. Εφαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα χωρίς να προκαλεί φθορά στο φυσικό νύχι.

Για να κάνουμε μικρή επέκταση στο νύχι με ημιμονιμα βερνικια ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με την απλή εφαρμογή, προσθέτοντας μερικά εύκολα βήματα:

Μετά την εφαρμογή και τον πολυμερισμό της βάσης, τοποθετούμε μια φόρμα νυχιών κάτω από το νύχι και απλώνουμε το rubber base μέχρι το σημείο που θέλουμε να επιμηκύνουμε, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στην άκρη για να πάρει το σχήμα του νυχιού. Πολυμερίζουμε, αφαιρούμε την φόρμα, σκουπίζουμε με cleaner και λιμάρουμε το νύχι ώστε να πάρει όμορφο σχήμα. Έπειτα απομακρύνουμε την σκόνη και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα βήματα για να ολοκληρώσουμε το μανικιούρ.

Πώς να διαλέξετε απόχρωση;

Μέσω του e-shop μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από κάθε ημιμόνιμο βερνίκι καθώς και την περιγραφή της απόχρωσής του. Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες μέσα στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Πρέπει να λάβετε υπ’ όψη ότι το πραγματικό χρώμα μπορεί να διαφέρει μέχρι και 20% από αυτό που βλέπετε στην οθόνη λόγω ψηφιοποίησης των χρωμάτων. Όλα τα ημιμονιμα βερνικια Gellie και Jlac είναι διαθέσιμα στα καταστήματά μας σε Μενίδι και Περιστέρι όπου υπάρχουν και τα πλήρηχρωματολόγια κάθε συλλογής, τα οποία μπορείτε να δείτε από κοντά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Στα καταστήματά μας επίσης θα βρείτε ειδικούς που μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να διαλέξετε ημιμονιμα βερνικια σε χρώματα και αποχρώσεις για απλά ή περίπλοκα σχέδια nail art.

Μπορώ να αναμείξω Ημιμονιμα βερνικια για να φτιάξω νέο χρώμα?

Όχι, δεν γίνεται να αναμείξουμε διαφορετικά ημιμόνιμα χρώματα για να παράγουμε ένα νέο. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά χρώματα για να κάνουμε όμορφους συνδυασμούς και σχέδια nail art. Για τον λόγο αυτό, η συλλογή μας ανανεώνεται και μεγαλώνει συνεχώς με νέα βερνίκια, προσφέροντας όλο και μεγαλύτερη ποικιλία χρωματικών επιλογών για κάθε στυλ.

Πού να αποθηκεύω τα βερνικια μου?

Τα ημιμονιμα βερνικια πρέπει αποθηκεύονται μακριά από το φως του ήλιου και της λάμπας γιατί υπάρχει κίνδυνος να πολυμεριστούν, να σκληρύνουν και να μην μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε πια. Για να βοηθήσετε τα βερνίκια σας να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, ανακινήστε το μπουκαλάκι πριν από κάθε χρήση. Μόλις ολοκληρώσετε το μανικιούρ, σκουπίστε καλά τον λαιμό του μπουκαλιού και κλείστε πολύ καλά το καπάκι.

Τα ημιμονιμα βερνικια προκαλούν φθορά στο νύχι?

Είναι σημαντικό να φροντίζουμε τα άκρα μας και να προσέχουμε ώστε να είναι πάντα περιποιημένα. Γι’ αυτό πρέπει να γνωρίζουμε τί υλικά βάζουμε επάνω στα νύχια μας και τί μπορεί να προκαλέσουν μετά από μακροχρόνια χρήση.

Τα ημιμονιμα βερνικια δεν προκαλούν φθορά στο νύχι. Μπορεί όμως να καταστρέψουμε το νύχι χρησιμοποιώντας λάθος πρακτικές εφαρμογής ή αφαίρεσης. Υπάρχουν πολλές θεραπείες που μπορούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές αλλά παίρνουν καιρό να ολοκληρωθούν.

Η καλύτερη πρακτική είναι να εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά τις σωστές τεχνικές και μπορούν να εγγυηθούν ένα σωστό και υγιές αποτέλεσμα.