• Νέο
SOS Repair Mousse - 75ml

SOS Repair Mousse - 75ml

8436595600813
19,50 € Κανένας φόρος
16 αντικείμενα
Προηγούμενο
Professional Box Ultra Repair - 30amp
Professional Box Ultra Repair - 30amp
Επόμενο
SOS Repair Mousse - 125ml
SOS Repair Mousse - 125ml

SOS Repair Mousse – for Skin and Nails prone to fungus

Κρέμα αφρού που ανακουφίζει από τον κνησμό, το αίσθημα καύσου, το ξεφλούδισμα και τις ρωγμές ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών. Η υψηλή συγκέντρωση καθαριστικών συστατικών του βοηθά στην καταπραϋντική και επανόρθωση του ερεθισμένου και με νεκρά κύτταρα δέρματος.

ΕΝΔΕΙΚΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ επιρρεπή σε μύκητες με κνησμό, αίσθημα καύσου και ερυθρότητα, καθώς και σκασίματα και απολέπιση του δέρματος που προκαλούνται από μυκητιάσεις. Σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων μυκήτων χρησιμοποιήστε ως συντήρηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα μεταξύ των δακτύλων, στα νύχια και στο υπόλοιπο πόδι για 4 εβδομάδες ως εντατική θεραπεία και στη συνέχεια μία φορά την ημέρα ως συντήρηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε με αμπούλες 24H Hydration.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ:

 

  • Απολυμάνετε το πόδι: απλώστε το Hydrating Bath Mousse και αφαιρέστε το με μια πετσέτα μιας χρήσης.

 

  • Εφαρμόστε σπρέι ή αποσμητική πούδρα στα υποδήματα.

 

  • Κάντε μασάζ με την αμπούλα 24H Hydration σε όλο το πόδι, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην μεσοδακτυλική περιοχή. Αφήστε το προϊόν να εισχωρήσει για 2 λεπτά.

 

  • Απλώστε το SOS Nail Repair Spray από απόσταση 2,5 cm πάνω και κάτω από τα νύχια, καθώς και στο γύρω δέρμα. Πριν την εφαρμογή, λιμάρετε το προσβεβλημένο νύχι ή τα νύχια.

 

  • Εφαρμόστε το SOS Repair Mousse σε όλο το πόδι, δίνοντας έμφαση ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών (ειδικά το 4ο και το 5ο) καθώς και στην πιο πληγείσα περιοχή. Αφήστε το να απορροφηθεί για 2 λεπτά.

 

75 ml / 125 ml

8436595600813
16 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μους

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Related Products ( 8 other products in the same category )