Barbiecore Nail Trend

list In: Ιδέες

Εάν έπρεπε να επιλέξουμε ένα πραγματικά hot nail trend του 2023, τότε αδιαμφισβήτητα αυτό θα ήταν το Barbiecore nail trend!

Η τάση αυτή φέρνει στο προσκήνιο το έντονο ροζ αλλά και το φούξια τόσο στις πασαρέλες επώνυμων οίκων όσο και στην καθημερινότητά μας. Τη δημοτικότητα της τάσης αυτής ενισχύει το γεγονός πως συναντάμε πολλές Celebrities που απασχολούν με το στυλ τους την Showbiz να κάνουν εμφανίσεις με έντονο ροζ μανικιούρ, όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian και η Selena Gomez!

Εάν θέλεις να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend μπορείς φυσικά να επιλέξεις και ένα απλό μανικιούρ με βαμμένα έντονα ροζ νύχια ή να χρησιμοποιήσεις ως σημείο αναφοράς την αισθητική της πολυαγαπημένης μας Barbie! Αμέτρητες επιλογές σε περιμένουν!

Nail sets με το γράμμα B (όπως λέμε Barbie) στην πολύ γνωστή αυτή γραμματοσειρά, έχουν γεμίσει το διαδίκτυο.

Μία ακόμη τάση που μπορεί να συνδυαστεί το Barbiecore Trend είναι τα Swirl nails με ποικιλία αποχρώσεων του ροζ. Ιδανικά συνδυάστε έντονο ροζ ματζέντα, φούξια, το ροζ της Barbie και για βάση δώστε μία πιο φρέσκια όψη στο nail set σας με ένα ημιδιάφανο ροζ του γαλλικού.

Εάν χρειάζεσαι ακόμη περισσότερη έμπνευση είμαστε εδώ και σου παρουσιάζουμε κάποιες ιδές για nail sets που θα απογειώσουν την διάθεσή σου και θα χαρίσουν μία παιχνιδιάρικη ενέργεια στην ημέρα σου!

barbiecore-nails-1.jpg

Δοκίμασέ το και εσύ με τα χρώματα: Jlac J488 Jlac Fresh Summer 24

barbiecore-nails-2.jpg

Girly Nail Set με: Jlac Fresh Summer 24 Jlac 362

barbiecore-nails-6.jpg

Μοναδικές Barbie δημιουργίες με 3D Lace - Magenta

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος