6 + 1 τρόποι για French Nail set!

list In: Ιδέες

Το Γαλλικό μανικιούρ είναι κλασικό ενώ παράλληλα έχει εξασφαλίσει μια θέση στην καρδιά μας, μιας και μπορεί κανείς να το συναντήσει σε ένα απλό ουδέτερο nail set που μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε και προσφέρει μια καθαρή εμφάνιση για όλες τις περιστάσεις, επίσημες ή μη, αλλά και σε ένα extra εντυπωσιακό nail set με ένα Γαλλικό μανικιούρ με χρώματα – glitter & πολλά ακόμη nail art αξεσουάρ. Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραστούμε 6+1 τρόπους για να δημιουργήσετε το πολυαγαπημένο σας Γαλλικό nail set!

Ίσιο Γαλλικό

Μία κλασσική επιλογή με μεγάλη απήχηση τα περασμένα χρόνια με αρκετούς υποστηρικτές έως και σήμερα, ιδιαίτερα σε νύχια με μικρότερο μάκρος.

νυχια γαλλικό ισιο

Πλάγιο Γαλλικό

Το πλάγιο γαλλικό αποτελεί μία φρέσκια επιλογή που ανανεώνει τη διάθεση μιας και πολλοί προτιμούν τη τεχνική αυτή συνδυαστικά με χρώμα ή glitter!

νυχια γαλλικό πλάγιο

Γαλλικό με χαμόγελο

Το πολυαγαπημένο γαλλικό των περισσότερων γυναικών με χαμόγελο. Ένα σχέδιο που αναδεικνύει πάντοτε τα νύχια χαρίζοντάς τους μία πολύ σικάτη και περιποιημένη όψη που μπορεί να ολοκληρώσει μοναδικά κάθε outfit!

νυχια γαλλικό με χαμόγελο

Γαλλικό με βαθύ χαμόγελο

Το γαλλικό αυτό με το βαθύ χαμόγελο αποτελεί μία πιο σύγχρονη επιλογή! Ένα φρέσκο αλλά παράλληλα εντυπωσιακό γαλλικό που δεν περνά απαρατήρητο ιδιαίτερα αν το γαλλικό γίνει με χρώμα ή glitter!

νυχια γαλλικό με βαθύ χαμόγελο

Ανάποδο Γαλλικό

Το ανάποδο γαλλικό έχει κερδίσει μία θέση στις καρδιές μας. Το συναντάμε ολοένα και περισσότερο με πληθώρα χρωματικών συνδυασμών!

νυχια γαλλικό ανάποδο

Swirl Γαλλικό

Το πιο ξεχωριστό Γαλλικό για ένα εναλλακτικό και πιο παιχνιδιάρικο εφέ! Extra Tip δημιούργησέ το με συνδυασμό περισσότερων από 2 χρωμάτων!

νυχια γαλλικό swirl

Γεωμετρικό Γαλλικό

Το γεωμετρικό Γαλλικό έκανε την εμφάνισή του αρκετά χρόνια πίσω, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός πιο συμμετρικού nail set μιας και η αίσθηση που δίνει είναι πιο αυστηρή!

νυχια γαλλικό γεωμετρικό



Εσύ ποιο θα επιλέξεις?

Βρες εδώ τις 5 απόλυτες αποχρώσεις για βάση γαλλικού και απογείωσε τις δημιουργίες σου!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος