Τα Best Seller χρώματα της νέας σεζόν

list In: Ιδέες

Εσείς τα διαλέξατε & εμείς σας τα παρουσιάζουμε!

Είμαστε σίγουρες πως θέλετε να έχετε τα πιο ωραία χρώματα στα νύχια σας και φυσικά εάν είστε τεχνίτρια να πάρετε μία γεύση για τις πιο hot επιλογές που θα κυριαρχήσουν αυτή την άνοιξη, ώστε να είστε προετοιμασμένες για τα ραντεβού σας!

Gellie SS3

Το νούμερο ένα στις επιλογές σας είναι η συγκεκριμένη παστέλ απόχρωση του ροζ. Το ροζ και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία παστέλ απόχρωσή του, είναι από τα πιο αγαπημένα χρώματα, μιας και δίνει μία πολύ φρέσκια αίσθηση σε κάθε nail set και φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητα nail art σχέδια, σκόνες εφέ αλλά και για μία πιο μινιμαλιστική εμφάνιση μπορεί να φορεθεί και μόνο του.

ημομονιμα βερνικια
ημομονιμα βερνικια

Gellie SS8

Baby blue! Ένα χρώμα που αγαπήθηκε πολύ και παραμένει στα top 5 χρώματα που επιλέγουμε όχι μόνο την σεζόν της άνοιξης αλλά και το καλοκαίρι. Τα παστέλ χρώματα χάρη στο λευκό χρώμα που περιέχεται στην σύστασή τους αναδεικνύουν εξαιρετικά την μαυρισμένη επιδερμίδα. Με το ημιμόνιμο βερνίκι Gellie στην απόχρωση SS8 είναι σίγουρο πως θα κάνετε τις πιο ωραίες εμφανίσεις.

Gellie SS11

To pastel μωβ είναι ένα χρώμα που έχει κλέψει τις καρδιές μας και αναμφίβολα είναι στις επιλογές των χρωματικών αποχρώσεων των nail sets της άνοιξης. Τόλμησε να το ζητήσεις αντί του άσπρου στο επόμενο σου γαλλικό και το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει!

ημομονιμα βερνικια
ημομονιμα βερνικια

Jlac FRESH SUMMER 18

Δε θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε αποχρώσεις από την νέα βασική συλλογή της Jlac FRESH SUMMER, της οποίας η απόχρωση 18 διεκδικεί την πρώτη θέση στις επιλογές σας μιας και πρόκειται για ένα παστέλ χρώμα που σίγουρα ταιριάζει με τους περισσότερους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας αλλά μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί τόσο με άλλες παστέλ αποχρώσεις αλλά και με nail art.

Jlac FRESH SUMMER 20

Τέλος, θα κάνουμε λόγο για αυτό το nude μπεζ χρώμα της σειράς FRESH SUMMER στην απόχρωση 20, μιας και βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Πρόκειται για ένα παστελ μπεζ με απαλό ροζ υποτόνο που μπορεί να φορεθεί με κάθε συνδυασμό για μία πολύ clean εικόνα. Τολμήστε να το συνδυάσετε με μία σκόνη της εταιρίας για ένα glazed αποτέλεσμα που θα ξεχωρίσει!

ημομονιμα βερνικια
Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος