Ετοίμασε τη λίστα σου με τα πιο HOT χρώματα της Jlac

list In: Ιδέες

Ετοίμασε τη λίστα σου με τα πιο ΗΟΤ χρώματα της Jlac

Είναι η στιγμή που θα σου παρουσιάσουμε τα πιο hot χρώματα από την Jlac που δε πρέπει να λείπουν από τη λίστα σου αυτή τη σεζόν.

Jlac 371 - Έντονο Μπλε

Ας ξεκινήσουμε με το Jlac 371, ένα εκκεντρικό μπλε με ένταση που σίγουρα δε περνά απαρατήρητο. Μπορείς να το επιλέξεις για τις διακοπές σου, μιας και το χρώμα αυτό θα απογειώσει τη διάθεσή σου και θα συνδυαστεί εύκολα με τα outfit που θα επιλέξεις.

ημομονιμα βερνικια
ημομονιμα βερνικια

Jlac 321 - Magenta

Το Jlac 321 είναι αναμφίβολα το πρωταγωνιστικό χρώμα της χρονιάς μιας και το magenta έχει αγαπηθεί και συνεχίζει να κυριαρχεί όχι μόνο στις περισσότερες βιτρίνες των καταστημάτων ρούχων και αξεσουάρ αλλά έχει υιοθετηθεί και ως ένα από το πια must χρώματα που θα φορεθούν στα νύχια την φετινή σεζόν.

Jlac 486 - Φούξια

Σειρά έχει λοιπόν το εντυπωσιακό φούξια, στην απόχρωση από την Jlac 486. Ένα χρώμα με φανατικό κοινό που το συμπεριλαμβάνει πάντοτε στη λίστα των καλοκαιρινών nail set μιας και πρόκειται για ένα χρώμα που ανανεώνει την διάθεση, κάνει το καλοκαίρι να μοιάζει πιο κοντινό και φυσικά, γράφει τέλεια στον φακό!

ημομονιμα βερνικια
ημομονιμα βερνικια

Jlac 333 - Καρπουζί

Ένα χρώμα που επιπλέον συναντάμε πολύ, τόσο σε μανικιούρ όσο και σε πεντικιούρ είναι το καρπουζί όπως το Jlac 333, ένα χρώμα που θα σας συνοδεύσει στις πιο φρέσκες καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Το καρπουζί μπορεί να φορεθεί με πλήθος χρωματικών συνδυασμών και φυσικά να κλέψει τις εντυπώσεις. Εάν βέβαια προτιμάς κάτι πιο ήσυχο τότε μπορείς να επιλέξεις το Jlac 359 ή το 610, δύο πορτοκαλί χρώματα με διαφορετικές εντάσεις που θα λατρέψεις.

Jlac 329 - Λαχανί

Η λίστα των πιο τολμηρών πρέπει σίγουρα να περιλαμβάνει το Jlac 329. Το λαχανί αυτό είναι ευκολοφόρετο, ιδανικό για συνδυασμό και με nail art. Οι τάσεις το κατατάσσουν στις επιλογές της άνοιξης αλλά και στην περίοδο που η σεζόν κλείνει.

ημομονιμα βερνικια
ημομονιμα βερνικια

Jlac 350 - Κίτρινο Glow in the Dark

Για το τέλος αφήσαμε το μεγαλύτερο MUST! Το Jlac 350 σε έντονο κίτρινο, είναι το χρώμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου και των social media και υιοθετείται όσο ποτέ άλλοτε χάρη στις εμφανίσεις των διάσημων Celebrities της Αμερικής. Συνδύασέ το με την σκόνη της JK star nails, Chameleon 3, και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Μη χάνεις χρόνο, η λίστα σου για τη νέα σεζόν είναι σχεδόν έτοιμη!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος