Leopard & Tartaruga Nails

list In: Ιδέες

Το Φθινόπωρο του 2024 φέρνει μαζί του νέες και εντυπωσιακές τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς, και ειδικά στον τομέα των νυχιών. Δύο από τα πιο δημοφιλή nail trends της φετινής σεζόν είναι τα Leopard και τα Tartaruga nails, που ξεχωρίζουν για την δυναμική και κομψή τους εμφάνιση.

Ας δούμε μερικές ιδέες για το πώς θα υιοθετήσετε αυτά τα μοτίβα στα νύχια σας!

1. Leopard Nails: Το Απόλυτο Σχέδιο για το Φθινόπωρο

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε φέτος, το leopard print είναι και πάλι στο προσκήνιο. Η απόλυτη τάση είναι να το χρησιμοποιήσετε με βάση σε nude ή λευκό χρώμα για ένα πιο minimal και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Το leopard print μπορεί να προσαρμοστεί σε όποιο μήκος ή σχήμα νυχιού επιλέξετε, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο και κομψό. Συνδυάστε το με λεπτομέρειες από χρυσό foil για να δώσετε μια νότα πολυτέλειας.

Δες τα υλικά
  • Gellie E 066 (μαύρο)
  • Gellie Natural 06 (βάση του λεοπάρ)
  • Jlac The Nudes 05 (εσωτερικά του λεοπάρ)
  • Vintage Gel - Gold
leopard-nails-4.jpg
Δες τα υλικά
  • Jlac 028 (μαύρο)
  • Jlac The Nudes 05
  • Metallic Art Gel - Gold
  • Jlac Matte Top
leopard-nails-3.jpg

2. Tartaruga Nails: Η Τεχνική που Ξεχωρίζει

Τα Tartaruga nails είναι μια πιο φρέσκια εκδοχή του κλασικού leopard, εμπνευσμένα από την υφή και τα χρώματα του κελύφους της χελώνας. Η τεχνική αυτή απαιτεί layering, όπου το αποτέλεσμα μοιάζει με διαφάνεια, δίνοντας βάθος και κομψότητα στο σχέδιο. Διαλέξτε μία γήινη παλέτα αποχρώσεων (καστανό, πορτοκαλί, κίτρινο) και συνδυάστε την με τα ημιμόνιμα βερνίκια Gellie Glass για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Εάν δεν είστε εξοικειωμένες με την τεχνική, μπορείτε πάντα να δείτε το παρακάτω βίντεο που εξηγεί τη διαδικασία βήμα-βήμα.

3. Tartaruga/Leopard French Nails: Κομψό και Φρέσκο

Το Leopard ή το Tartaruga French είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, και είναι ιδανική για όσες θέλουν να προσθέσουν μια δόση τολμηρής κομψότητας στο μανικιούρ τους. Συνδυάζει το κλασικό γαλλικό με το δυναμικό leopard ή Tartaruga print στις άκρες των νυχιών, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει χωρίς να γίνεται υπερβολικό.

Δες τα υλικά
  • Gellie Natural 16 (βάση γαλλικού)
  • Gellie AW 17
  • Gellie AW 18
  • Gellie Glass 09
  • Gellie Blossom Gel (εφέ tartaruga)
leopard-nails-1.jpg

4. Τέλειο αποτέλεσμα χωρίς κόπο!

Αν ψάχνετε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο να πετύχετε το τέλειο tartaruga design χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε με πολλαπλά στρώματα χρώματος, τα ειδικά foils νυχιών με σχέδια tartaruga και leopard είναι η λύση! Εφαρμόζονται εύκολα πάνω στα νύχια και δίνουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε χρόνο μηδέν. Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζουν με την προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε τα foils ως βάση και προσθέστε ένα top coat για έξτρα διάρκεια και λάμψη.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε πάρα πολλά αυτοκόλλητα νυχιών με leopard σχέδια για να προσθέσετε leopard λεπτομέρειες στα nail sets σας.



Είτε επιλέξετε το κομψό leopard είτε το ιδιαίτερο tartaruga, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος