3+1 Nail Trends for May

list In: Ιδέες

Είσαι nail artist? Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε σίγουρα ένα θέμα που συχνά μονοπωλεί την κουβέντα με τις πελάτισσες σου, είναι οι τάσεις αλλά και κάποιες προτάσεις για το επόμενο nail set που θα τους δημιουργήσεις!

Η JK star nails είναι εδώ για να σε κρατήσει up to date σχετικά με τα 3+1 nail trends του Μαΐου!

1. Apricot Nails

Θα ξεκινήσουμε με την μεγαλύτερη τάση της σεζόν και την χρωματική παλέτα του βερικοκί και του ροδακινί. Αποχρώσεις με pastel βάση που χαρίζουν μία οικεία και γλυκιά όψη σε κάθε nail set. Για ακόμη περισσότερη ευκολία, δημιουργήσαμε για εσένα τη νέα limited edition collection Apricot Crush της Jlac, με όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεται να προσθέσεις στην συλλογή σου! Οι αποχρώσεις αυτές θα κερδίσουν κάθε πελάτισσα ενώ παράλληλα θα χαρίσουν μία σικ νότα στην εμφάνισή τους!

Δες τα υλικά
  • Jlac Apricot Collection
nail-trends-apricot.jpg

2. Matcha

Σε αυτό το σημείο δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πράσινο σε matcha απόχρωση. Το χρώμα αυτό και οι κοντινές του αποχρώσεις βρίσκονται στην κορυφή των trend της σεζόν SPRING – SUMMER 2024 και κλέβουν τις εντυπώσεις χάρη στην ήρεμη δύναμη και ισορροπία που κρύβουν. Ένα χρώμα που θα προτείναμε σε προσωπικότητες με δυναμικό χαρακτήρα και ξεχωριστό στυλ μιας και η πρότασή μας δεν είναι τόσο minimal αλλά μία shimmer φωτεινή πράσινη απόχρωση!

Δες τα υλικά
  • Gellie SS 27
nail-trends-ss27.jpg

3. Cat Eye

Μία extra – glam πρόταση για πιο extravagant εμφανίσεις τον μήνα Μάιο είναι οι νέες αποχρώσεις από τη σειρά Unicorn cat eye της Gellie, με εναλλαγές στους ιριδισμούς που δημιουργούνται χάρη στην ιδιότητά τους να μαγνητίζονται πριν τον πολυμερισμό τους! Μοναδική λάμψη και μία ασημί μεταλλική βάση που συμβαδίζει με το metallic trend που κυριαρχεί στις παγκόσμιες πασαρέλες την φετινή χρονιά! Τολμήστε να το προτείνετε και σίγουρα θα ξεχωρίσει!

Δες τα υλικά
  • Gellie Unicorn Cat Eye 03
nail-trends-cateye.jpg

+Extra

Κατανοούμε απόλυτα πως μπορεί οι παραπάνω προτάσεις να είναι περισσότερο χρωματιστές για κάποιες από τις πελάτισσες σου που επιλέγουν φυσικές αποχρώσεις στο nail set τους. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μία τάση που ήρθε για να μείνει και συνδυάζει την κλασσική αισθητική με την πιο πρωτοποριακή εκδοχή του minimal με συνδυασμό διαφορετικών υφών. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις την αγαπημένη nude απόχρωση της πελάτισσάς σου ενώ παράλληλα δημιουργείς ενδιαφέρον στο παιχνίδισμα των υφών και το αποτέλεσμα απογειώνεται! Εμείς δημιουργήσαμε ένα κλασικό γαλλικό με λευκή πάστα και για την δημιουργία της υφής χρησιμοποιήσαμε μία λευκή ακρυλική σκόνη και έπειτα πολυμερίσαμε! Φυσικά κάθε τέτοιο nail set μπορεί να διακοσμηθεί με nail art της αρεσκίας σας!

Δες τα υλικά
  • Gellie E 336
  • Vintage Gel - White
  • Acrylic Powder - Clear
  • Metallic Art Gel - Gold
  • Wire - Gold
nail-trends-nude.jpg
Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος