Winter Mood Nail Inspo

list In: Ιδέες

Ας είμαστε ειλικρινείς, ο χειμώνας μπορεί να είναι σκληρός & αρκετά βαρύς μιας και όταν φτάνει, το κρύο μπαίνει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Τις περισσότερες ημέρες απλά προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με το ότι θα επιστρέψουμε στο σπίτι αφού βραδιάσει. Ας χαρίσουμε λοιπόν στον εαυτό μας ένα χειμερινό μανικιούρ με κομψές λεπτομέρειες, flakes χρυσού και λάμψη σε θερμούς τόνους για να ζεστάνουμε τις ημέρες μας. Τα επόμενα σχέδια δημιουργήθηκαν για να μας χαρίσουν έμπνευση για το επόμενο χαλαρωτικό ραντεβού μανικιούρ μας.

Συνδυασμός υφών και nail art

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα nail set που συνδυάζονται οι ματ με τις glossy υφές τα ανάγλυφα στοιχεία με τις λείες επιφάνειες καθώς και το έντονο contrast χρωμάτων λευκού και μαύρου. Ας ξεκινήσουμε με το 3D lace σε μαύρη απόχρωση στο οποίο σε κάθε σχέδιο έχει τοποθετηθεί έξτρα top για μοναδική λάμψη! Φυσικά, ο συνδυασμός ματ και glossy υφών θα χαρίσει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο nail set μιας και τον χειμώνα που έρχεται, οι ματ υφές θα κυριαρχήσουν! Τέλος, μην παραλείψετε να δημιουργήσετε nail art σχέδια που ταιριάζουν στο γούστο σας για να απογειώσετε την δημιουργία σας, όπως αυτό το animal print pattern!

winter-nails-1.jpg

Μεταλλικά νύχια

Ένα trend που ήρθε για να μείνει!
Μπορείς να το πετύχεις είτε με τη σκόνη mirror της επιλογής σου είτε με τη σκόνη metal prism πάνω σε μαύρο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών. Συνδύασε μοναδικά μεταλλικά αξεσουάρ και απογείωσε το nail set σου!

winter-nails-2.jpg

Marble nails & Artistry Gel

Το artistry gel μπορεί να σου χαρίσει μοναδικά nail sets μιας και χάρη στην εύπλαστη υφή του μπορείς να δημιουργήσεις οποιοδήποτε 3D σχήμα ή σχέδιο καθώς η φαντασία σου είναι ο σύμμαχός σου! Στο nail set αυτό το συνδυάσαμε με το Marble effect που μπορείς να δημιουργήσεις πανεύκολα με το Blossom Gel by Gellie και το χρώμα/χρώματα της επιλογής σου! Φυσικά οι αλυσίδες που προστέθηκαν χάρισαν μια ακόμη πιο Rock διάθεση! Εσύ θα το τολμούσες?

winter-nails-3.jpg

Glam Nail Set

Η λάμψη δε μπορεί να λείπει από τη ζωή μας αυτόν τον χειμώνα! Γι αυτό, δημιουργήσαμε ένα Glam Nail set με το αγαπημένο μας πράσινο κυπαρισσί by Jlac και Matte Top Coat για ένα βελούδινο χειμερινό εφέ. Η λάμψη δόθηκε με συνδυασμό κρυστάλλων Swarovski και χαβιάρι σε ασημένια απόχρωση με holographic ιριδισμούς! Το μόνο σίγουρο είναι πως με ένα nail set σαν αυτό δεν θα περάσεις απαρατήρητη αυτόν τον χειμώνα!

winter-nails-4.jpg

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος