August's Nail Inspo

list In: Ιδέες

August’s nail inspo, που φέρνουν τις διακοπές ακόμη πιο κοντά!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ημερομηνία των διακοπών όλο και πλησιάζει, γι’ αυτό και ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τις ατζέντες μας και να προγραμματίσουμε όλα τα απαραίτητα ραντεβού, πριν τις διακοπές μας!

Φυσικά το ραντεβού για το manicure & pedicure μας είναι μέσα στα πλάνα! Πως θα καταφέρουμε όμως να συνδυάσουμε το nail set μας με όλα τα καλοκαιρινά μας outfit για τις πιο στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις, ενώ παράλληλα παραμένουμε μέσα στις τάσεις?

Η JK star nails είναι δίπλα σου για να σου προτείνει όχι μόνο τα ημιμόνιμα βερνίκια που θα χρειαστείς αλλά και τα nail art υλικά που θα κάνουν τα νύχια σου να ξεχωρίσουν αυτό το καλοκαίρι!

BONUS! H Nail Educator μας, ετοίμασε τα πιο χρήσιμα tutorials για το φετινό καλοκαίρι & μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά για κάθε μία τεχνική ξεχωριστά!

Pool Nails

Εάν είσαι nail artist ή λατρεύεις να παρακολουθείς τις νέες τάσεις στο TikTok, τότε σίγουρα έχεις μάθει για τα POOL NAILS!

Το βασικό προϊόν που θα χρειαστείς για να πετύχεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι ένα Glass ημιμόνιμο βερνίκι, όπως αυτό της Gellie! Η Nail Artist μας επέλεξε την απόχρωση Gellie – Glass 04 αλλά φυσικά εσύ μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις ανάλογα με την διάθεση σου και να δημιουργήσεις ένα εναλλακτικό μονοχρωματικό ή ακόμη και colorful Pool Nail Set!

Κάνε click στο Tutorial για να δεις την τεχνική!

Acrygel Ombre Nails

Εάν είσαι επαγγελματίας τεχνίτρια τότε σίγουρα γνωρίζεις πως σε κάθε Acrygel μπορείς να δώσεις την απόχρωση που επιθυμείς εάν αναμείξεις το ημιμόνιμο βερνίκι του χρώματος της αρεσκείας σου!

Μιας και τα Ombre Nails αποτελούν μία All Time Classic επιλογή, και φυσικά μπορούν να επιτευχθούν με πολλές τεχνικές, όπως για παράδειγμα, με Acrygel, με Gel αλλά και με Ακρυλικές Σκόνες, η Nail Educator της JK star nails επέλεξε μία από τις παραπάνω τεχνικές και σου παρουσιάζει με πολύ απλά βήματα πως θα πετύχεις το δικό σου Ombre Nail set χρησιμοποιώντας το Gellie Acrygel Milky White & το Baby Boomer! Η επιλογή χρωμάτων φυσικά είναι δική σου!

Κάνε click στο Tutorial για να δεις την τεχνική!

Nail Rings

Έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα? Θέλεις το nail set σου να ξεχωρίσει και να τραβήξει τα βλέμματα? Αναζητάς nail art accessories που θα αναδείξουν την δυναμική προσωπικότητα σου? Εάν η απάντηση είναι “Ναι”, τότε έχουμε για εσένα την πρόταση του nail set των διακοπών σου! Η διαδικασία είναι πολύ απλή, μιας και θα χρειαστείς 1 tool το Τρυπανάκι Tr 01 και φυσικά τα nail rings της αρεσκείας σου!

Η Nail Educator της JK star nails, επέλεξε ένα απαλό ημιμόνιμο βερνίκι, με βάση το λευκό από τη νέα σειρά SOFT CREAM της Gellie!

Κάνε click στο Tutorial για να δεις την τεχνική!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος