Nail Shapes

list In: Ιδέες

Τα πιο hot αλλά και τα πιο εκκεντρικά σχήματα που έκαναν την εμφάνισή τους σαν trends, αγαπήθηκαν και παρέμειναν στις to do λίστες μας.

Το ραντεβού για το νέο nail set σου πλησιάζει και εσύ αναζητάς μία αλλαγή αλλά δε θέλεις να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου χρώματα, οπότε αυτή την φορά η αλλαγή θα είναι… στο σχήμα φυσικά! Πάμε να δούμε παρέα τα πιο hot αλλά και τα πιο εκκεντρικά σχήματα που εμφανίστηκαν σε πασαρέλες και όχι μόνο και παραμένουν τόσο στα trends όσο και στις καρδιές μας.

Τετράγωνο

Θα ξεκινήσουμε από το πολυαγαπημένο και εξαιρετικά διαδεδομένο αλλά πάντοτε classic τετράγωνο. Η επιλογή αυτή παραμένει στο top 3 των πιο αγαπητών nail shapes με φανατικούς υποστηρικτές που αρνούνται να αλλάξουν σχήμα μιας και νιώθουν πως το συγκεκριμένο αναδεικνύει καλύτερα τα δάχτυλά τους & εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να δώσουν ένα πιο αυστηρό και πάντοτε στην μόδα μανικιούρ. Ένα έξτρα tip είναι να επιλέξεις για αλλαγή το αγαπημένο σου τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες.

σχήματα νυχιών

Αμύγδαλο

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το top 3 το almond shape! Ένα στιλάτο σχήμα που αναδεικνύει το μανικιούρ και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Το σχήμα αμύγδαλο το βλέπουμε συχνά τόσο με έντονα και εντυπωσιακά χρώματα όπως το κόκκινο αλλά και με πιο φυσικούς κ γήινους τόνους. Εάν θέλεις να το τολμήσεις, ξεκίνησε με ένα πιο pastel χρώμα και όταν νιώσεις πως το έχεις υιοθετήσει πλήρως δοκίμασε ένα έντονο χρώμα.

σχήματα νυχιών

Οβάλ

Συμπληρώνουμε την τριάδα με το οβάλ, ένα από τα πιο βολικά nail shapes που συνδυάζεται με τα πάντα. Εάν στην καθημερινότητά σου είσαι δραστήρια και αναζητάς ένα σχήμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση, τότε το οβάλ είναι αυτό που ψάχνεις. Δοκίμασε το με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς και δε θα το μετανιώσεις.

σχήματα νυχιών

Coffin - Stiletto - Ballerina

Φυσικά, τα πιο τολμηρά nail shapes δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα των επιλογών, μιας και το ballerina, το coffin και το stiletto είναι τα πιο δημοφιλή σχήματα νυχιών για όσες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο glam.

σχήματα νυχιών
Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος