Rubber Base – Τι είναι?

list In: Τεχνικές

Η Rubber Base είναι ένα προϊόν που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες του χώρου και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην λίστα αγορών επαγγελματικών προϊόντων νυχιών. Πρόκειται για παχύρευστη βάση που δεν μαζεύει κατά την εφαρμογή, δεν αφήνει κενά και παρέχει ομοιόμορφη κάλυψη, ανθεκτικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν ξεφλουδίζει και δεν αποκολλάται, ενώ είναι εύκολη στην εφαρμογή και την αφαίρεση.

Ένας από τους λόγους που το προϊόν αυτό είναι τόσο αγαπητό είναι οι πολλαπλές χρήσεις του.

Ενίσχυση

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με τις χρήσεις του, πρόκειται για μία βάση που σχεδιάστηκε προκειμένου να ενισχύει τα λεπτά – αδύναμα νύχια, αποτρέποντας τόσο το ξεφλούδισμα όσο και το σπάσιμό τους.

σχήματα νυχιών

Διαμόρφωση Apex

Συμπληρωματικά, καθώς πρόκειται για μία παχύρευστη βάση σε μορφή gel, παρουσιάζει μεγαλύτερη ελαστικότητα συγκριτικά με τις κλασικές βάσεις, λόγω του καουτσούκ που περιέχει. Χάρη στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, η σύσταση και η ελαστικότητα επιτρέπουν την διαμόρφωση του ιδανικού apex στο νύχι.

σχήματα νυχιών

Εφαρμογή Gelly Tips

Μία ακόμη χρήση του προϊόντος αυτού είναι η εφαρμογή του στο φυσικό νύχι για την τοποθέτηση Gelly Tips. Σε αυτη την περίπτωση η Rubber Base λειτουργεί σαν συνδετικό υλικό κάτω από το διάφανο Gelly Tip, αφού πολυμεριστεί σε ειδική λάμπα UV/LED έχοντας τοποθετήσει το Gelly Tip από πάνω.

σχήματα νυχιών

Επιμήκυνση

Μία επιπλέον χρήση της Rubber Base είναι η δυνατότητα του υλικού να χρησιμοποιηθεί εκτός από την φυσική ενίσχυση των νυχιών και για μία μικρή επιμήκυνση. Η επιμήκυνση αυτή μπορεί να έχει μήκος περίπου 3mm. Φυσικά, για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος μπορεί να χρησιμοποιθεί μία Rubber Base με χρώμα ή μία διάφανη σε συνδιασμό με πληθώρα χρωμάτων.

σχήματα νυχιών

Οι παραπάνω λόγοι καθιστούν την Rubber Base, ένα must have προϊόν για κάθε επαγγελματία ονυχοπλαστικής. Επιπλέον, η Gellie διαθέτει 2 μεγέθη της κλασσικής Clear Rubber Base (10ml και 15ml) και μπορεί να σας εξασφαλίσει ακόμη περισσότερες επιλογές με τις 26 αποχρώσεις Rubber Base Color.

Η Jlac με τις 4 απόλυτες αποχρώσεις για φυσικό look, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα και πολλές εφαρμογές χάρη στην μεγάλη περιεκτικότητά της σε υλικό (15ml).

Οι Rubber Bases τόσο τις Jlac όσο και της Gellie είναι Soak off, για εύκολη αφαίρεση ακόμη και με την λίμα ή με καθαρό ασετόν.

Ανακαλύψτε τις Rubber Bases στο e-shop καθώς και χιλιάδες ακόμη επαγγελματικά προϊόντα νυχιών, όπως φουρνάκια, τροχούς νυχιών, λίμες, κλίβανους, pododisc staleks, φρεζάκια και κάθε τι που χρειάζεται ένας επαγγελματίας!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος